Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok és terhes...

20 éves vagyok és terhes lettem egy 35 éves családos apukától. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem ebbe a pasiba és ő is szeret engem, de a gyermekei miatt nem hagyná el a feleségét. Pedig én is megszülném neki, ha velem lenne. Mit tegyek? felejtsem el?
2013. jan. 14. 10:34
 51/98 A kérdező kommentje:

Hát én nem tartom magam ribancnak, mert nem az éltetett hogy tönkre tegyem a gyerekei, meg a felesége életét. Ha mindent elmondanék a feleségének akkor bizony egy szemét, undorító alak lennék. Elmondta a férj a lényeget, a többit jobb ha nem tudja, mert ígyis-úgyis együtt maradnának, csak nagyobb fájdalom lenne a nőnek...

Én is hibáztam tudom, de sztem megkaptam a leckét...nem érzem magam boldognak ez miatt...és visszaforgatnám az egészet, és ha ezt megtehetném szóba se állnék vele többet. De az vesse rám az első követ, aki még sosem hibázott! És még 1x köszi a fejmosást asszem elég volt :/

2013. jan. 14. 12:21
 52/98 anonim ***** válasza:
29%

51

fordulj pszihiáterhez-de sűrgősen, mert totálisan közel vagy az őrülethez.

2013. jan. 14. 12:24
 53/98 anonim ***** válasza:
75%

édes drága kérdező!

nem tagadom, nekem is volt viszonyom házas emberrel, szóval kígyót-békát nem kiabálok.

no de mikor szexre került a sor, akkor mindketten a lehető legtöbb módon védekeztünk, mert sem én, sem ő nem szeretett volna emiatt kellemetlenséget. amúgyis abortuszellenes vagyok.

ha már szerelmes kis csitri vagy, legalább egy kicsi eszed maradt volna a helyén, és nem abba ringatod magad, h majdnem meddő vagy, és úgysem lesz bajod.

vetesd el, és utána okosítsd ki magad a védekezési módokból.

a pasi nem szeret téged, neki csak egy lyuk vagy. ha te is ekként kezelted volna a helyzetet, akkor most nem tartanál itt.

2013. jan. 14. 12:25
 54/98 anonim ***** válasza:
80%
Kedves 48. válaszoló! Nem azért éltem le az életemet szeretetben, törődésben a férjem mellett, hogy aztán becsapjon, megcsaljon, és azzal, hogy gyereket csinál egy másik nőnek, megcsalja a saját gyerekeit is. Nem azért gürizek 19. éves korom óta, hogy jön egy nő, és a besikerült gyerekével beleüljön a jóba, a készbe. Nagyon sokat nélkülöztem én is és a gyerekeim is azért, amink van, hidd el, nem adnám egykönnyen. Először is gondoskodjon az első három gyerekéről, és ami marad, abból nevelje a többit. Az én férjemet nem kell sajnálni, mert ő soha nem tenne ilyet, a gyerekeimet meg még úgy sem, köszönik szépen, jól élnek. :) És ezt mind azért írtam le a kérdezőnek, hogy ne higgye, hogy egy családos férfi otthagyja a családját, a vagyonát érte. Ez kamu. Ráadásul ha abortuszt akar, akkor azt hiszem, nincs is miről beszélni.
2013. jan. 14. 12:27
 55/98 anonim ***** válasza:
73%
Itt most nem csak arról van szó, hogy te mit szeretnél. Egy csecsemő nem csak öröm-boldogság. Tudod, mi lesz ezzel a nyomorult szerencsétlen gyerekkel? Lesz egy anyja, aki maga is még gyerek meg egy apja, akinek a léte tisztázatlan. Ezen kívül egy mostohaanyja a kedves párod feleségének a személyében, aki legszívesebben savban maratná szét. Meggyőződésem, hogy jobb az úgy néha, ha valaki nem születik meg. Különben a nem kívánt terhességet már magzat korában érzékeli a gyerek és eleve egy borzasztó teherrel kezdi az életét. Aztán majd nem érti, tizenévesen miért kísértik szuicid gondolatok.
2013. jan. 14. 12:37
 56/98 anonim ***** válasza:
69%

"51

fordulj pszihiáterhez-de sűrgősen, mert totálisan közel vagy az őrülethez."

Nem érzem magam közel a totális őrülethez. Csak azt tartom abszurdnak, hogy:

- van valaki, aki egy ilyen súlyú dologban netes fórumon kér véleményt,

- vannak valakik, akik még tanácsot is adnak, egy ilyen súlyú dologban, hogy merre menjen az élete!

Na ez a totális őrület. Azzal, hogy beírtam, hogy a kedves válaszoló anyjának is így kellett volna döntenie az ő megszületéséről, csupán rá akartam mutatni arra, mi folyik itt... Épp abba szóltok bele, hogy valaki megszülessen-e, vagy sem, a tanácsaitokkal a várandós nőt lökitek valamelyik irányba... Olyan dolgokra hivatkozva, hogy a gyereknek nem lesz márkás ruhája...? Mi van...?

Na EZ a totális őrület. Hogy itt vagy ötven ember van, aki idejött beleszólni a másik ember életébe, amint megkapta a lehetőséget...

2013. jan. 14. 12:41
 57/98 anonim ***** válasza:
85%
Különben az tényleg döbbenetes és elkeserítő, hogy valaki ilyen platformon adja közre a magánéleti válságát és várja a megoldást. Nincs neked kérdező családod, szüleid, vagy akár egy jó barátnőd, akivel beszélhetnél? Itt senki nem fogja megsimogatni a fejedet és a kezedet fogja elvezetni a megoldás felé. Az is elég beszédes, hogy egy nálad 15 évvel idősebb, nős faszi ágyára jártál. Nyilván iszonyatosan sivár és szeretet nélküli életed van:/
2013. jan. 14. 12:51
 58/98 anonim ***** válasza:
56%

Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Rendben van, hogy a kérdező tette fel a kérdést, de nyilván az utolsó kétségbeesésében. Sajnálatos, hogy egy fórumon tök arctalan idegenektől kell tanácsot kérnie. Itt mindenki azt mondd mait akar, nem lehet erre építeni.

A 21 éves kisfiúnak pedig üzenem, hogy azért, mert ő ilyen fiatal fejjel nem jönne össze egy anyukával, még nem jelenti, hogy más sem, és hogy egyedül fog elpatkolni az egyedülálló anyuka.

Kérdező! Sajnálom, hogy így jártál én csak azt tudom tanácsolni, hogy jól hányjátok-vessétek meg az összes lehetőséget a családoddal. Te tudod, hogy mit szeretnél "kezdeni" a kisbabáddal. Nehogy hagyd, hogy az itteni fröcsögők döntsenek a te és egy új élet sorsáról. Akárhogy is döntesz, remélem nem bánod meg, mert azt már nem lehet visszacsinálni!

2013. jan. 14. 12:53
 59/98 anonim ***** válasza:
88%
12:41, már nem utolsó.
2013. jan. 14. 12:54
 60/98 anonim ***** válasza:
27%

56

A márkás cuccot nem én irtam...nézz utána...

51-eske voltam

2013. jan. 14. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!