Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok és terhes...

20 éves vagyok és terhes lettem egy 35 éves családos apukától. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem ebbe a pasiba és ő is szeret engem, de a gyermekei miatt nem hagyná el a feleségét. Pedig én is megszülném neki, ha velem lenne. Mit tegyek? felejtsem el?
2013. jan. 14. 10:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:
72%
A testvérem 18 évesen szült, családos pasi a gyerek apja, aki hallani sem akart a gyerekről. Tesóm szégyellte magát, nem mert gyerektartást kérni, most egyedül és a szüleim segítségével neveli a gyereket. szülés után csinos maradt és szép is. Pasik? Kiélt 40-esek, lecsúszott, züllött 30-asok, problémás emberek. De senki sem marad mellette. Mindenki odébbáll egy idő után. Csak szexről lehet szó, semmi házasság, család, közös gyerek.
2013. jan. 16. 10:59
 92/98 anonim ***** válasza:
27%

Kedves 00:56 és a többiek, akik az ab-t pártolják!

Ettől az esettől függetlenül:

A 12. és 13. hét között semmi olyan morfológiai változás nem történik, ami indokolná, h csak a betöltött 12. hét után tekintsük embernek. Annyi a különbség, h a szervrendszerek kialakulása a 12. hétig fejeződik be, utána már csak növekszik a baba és érnek a szervek.

Ha láttál már 10. hetes babát, akkor tudhatod, hogy egy kicsi kis emberke, akinek mindene van már, az 5 kis ujja is látszódik. Akkor hogy feltételezed, h az idegrendszere 0 szinten működik, és semmi sem érez abból, amit csinálnak vele??????

Én sem azt mondom, h ha törik-ha szakad nevelje fel ilyen élethelyzetben az ember a babát, de nem kell kitépetnie magából. Adja örökbe, és élhet normális életet ő is és a baba is, ha nincs felkészülve arra, hogy anya legyen. De én nem hiszem, h merő önzőségből az a megoldás, h esélyt sem ad neki az ember (mert szerintem önzőség arra gondolni, h inkább nem szülöm meg, mint más nevelje fel, mert ha már "él-azaz megszültem" majd kötődöm hozzá, és akkor jaj mi lesz az ÉN lelkivilágommal.).

Még 1 megjegyzés: ha úgy tetszik a baba a méhben végig, a szülésig vegetál.

2013. jan. 16. 11:01
 93/98 anonim ***** válasza:
75%
Baromira nem vagyok abortusz-párti (ez eleve idióta megfogalmazás, mert ez nem egy eszmeiség, amit elmélyíteni kíván az ember, hanem egy válságintézkedés), hanem józan belátású. Azt meg neked kéne szakemberként a legjobban tudnod, hogy az embrió morfológiája a 12. hétig kialakulatlan. Eleve még csak a szervtelepeinek a HELYE van meg. Van ebben valami ironikus, hogy nyelv és irodalom szakos bölcsészként pont én magyarázom ezt neked biológusnak...
2013. jan. 16. 14:18
 94/98 anonim ***** válasza:
48%

14:18!

Tisztelettel jegyzem meg: ha nem vagy képben az embriológiával, akkor ne állítsd be a magad tudatlanságát axiómaként.

Pár igazán nem pro-life-os cikk a 12. hétről (csak hogy Te is képbe kerülj):

[link]

[link]

2013. jan. 16. 23:28
 95/98 anonim ***** válasza:
24%

"A 12. és 13. hét között semmi olyan morfológiai változás nem történik, ami indokolná, h csak a betöltött 12. hét után tekintsük embernek."

A 17. és a 18. év közt sincs túl nagy változás, mégis 18-tól tekintjük nagykorúnak. Valahol meg kell húzni a határt.

2013. jan. 17. 09:15
 96/98 anonim ***** válasza:
86%
Marha sokat dolgozhattál te sejtbiológusként, ha mellette 3 gyereked van 30 évesen.
2013. jan. 17. 09:18
 97/98 anonim ***** válasza:
29%

95-ös: igen, így habár nincs morfológiai változás, de a 12. hétig kitépheted kezét-lábát, a 13. héten már nem. Ez inkább önigazolás, mint józan látás.

96: no comment

2013. jan. 17. 12:37
 98/98 anonim ***** válasza:
42%

Drága sejtbiológus anyuka, nyugtass meg bennünket, hogy te is egyedül, apa nélkül, a kérdezőhöz hasonló körülmények mellett vállaltad mind a három csodálatos gyermekedet és ennek fényében osztod az észt. Mert ha nem, akkor inkább ne! Ha kérhetjük. Könnyű úgy okoskodni, hogy a gyermeknevelést apuka, szerető nagyszülők, biztos körülmények támogatják.

egy szintén biológus anyuka

(akinek már van egy 17 éves leánya és aki bele tudja már magát képzelni egy, még majdnem-kamasz lány helyzetébe. Neki most úgy kell ez a gyermek és mindegy egyéb, amivel ez jár, mint a púp a hátára. Akkor is, ha hülye volt. De szerencsére vannak humánus törvényeink, hogy ezt kiküszöböljék.)

Maradjunk ennyiben.

2013. jan. 17. 20:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!