Férfiak! Ha a barátnőtök véletlenül terhes lenne, védekezés ellenére, akkor vállalnátok a felelősséget a gyerekért, vagy hagynátok, hogy egyedül nevelje fel a nő?
Mindenképpen megtartanánk. Imádom a barátnőmet, és gyereket is akarunk pár év múlva, de ha most csúszna be, azt is vállalnánk!
Aki otthagyja a nőt, hogy egyedül nevelje fel a gyereket, az egy tapló!
22/F
A férjem első házassága úgy kezdődött, hogy "ugyan, mennyi az esélye, hogy egy alkalom után..." és végződött később késdobálós válással.
Önmagában hiába vállal felelősséget valaki, ha amúgy a két partner között nincs meg a szeretet-ragaszkodás.
6-os azért van ám intelligencia....
Már hogyne eshetne teherbe??? Nem hallottál még arról, hogy gyógyszer mellett is előfordul? Spirál mellett is előfordul? Kiszakad a gumi?
Egyébként véleményem szerint akkor korrekt ilyen helyzetben egy férfi, ha leül a nővel, átbeszélik. Ha annyira lehetetlen anyagi helyzetben van mindkettő, hogy nem tudják vállalni semmiképp, akkor abortusz, ha azért "némi áldozatvállalással" fel tudják nevelni, akkor vállalni kellene. Hogy valaki ezért hagyja el a barátnőjét, mert az teherbe esett védekezés ellenére, az egy nagy tapló és nem is szerette igazán a nőt.
"Én nem válelnám a feleloséget a baba íránt, mert ha védekeztetek akor lehettetlen hogy teherbe esen"
Miert lenne lehetetlen? Kiszakad a gumi pl.
én nem várnám el, hogy mellettem maradjon.
mondjuk nálam alap dolog lenne, hogy abortuszra megyek.
DE ha védekezünk mert NEM akarunk gyereket és én ENNEK ELLENÉRE megőrülök és meg akarom tartani, akkor nem hibáztathatom ha elhagy. ha én 'rúgom fel a szabályokat' akkor meg is érdemlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!