Férfiak! Ha a barátnőtök véletlenül terhes lenne, védekezés ellenére, akkor vállalnátok a felelősséget a gyerekért, vagy hagynátok, hogy egyedül nevelje fel a nő?
Bocs, de nem privizek :) Kérdésedre (hogy miben más a helyzet) a válaszom:
Adott két ember, akik nem óhajtanak gyermeket nemzeni, ezért védekeznek. Közös megegyezéssel. A védekezés egy balszerencsés pillanatban befuccsol. Gyógyszerváltás, felszívódási gondok, kiszakadt gumi, balszerencse, akármi folytán. A lényeg, hogy önhibájukon kívül létrejött a terhesség. Na ez az új helyzet. Mindkettejüknek. Mert itt ismét dönteniük kell, mégpedig arról, hogy a megfogant magzatot megtartsák, vagy ne. Ember legyen a talpán, aki gondolkodás nélkül(!) abortuszra megy, tudván, hogy nem is hibás a dologban. Persze dönthetnek az abortálás mellett is, de az is az új helyzet szülte döntés.
Ebben a szituációban nincs olyan, hogy nem fair a férfival szemben. Az sem volt fair, hogy a nő teherbe esett.
És hangsúlyoznám (ha eddig nem írtam volna le érthetően), hogy nem a szándékos, férjfogós esetekről beszélek, az más tészta. Ott jogos a kiborulás. De itt nem erről van szó.
Amúgy két normális ember ezt a dolgot meg tudja beszélni értelmesen. A többiek meg érdeklődjenek itt a gyk-n továbbra is.
"Mi pl. nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, a párom tanul, én még nem tudtam szakmában elhelyezkedni. De valahogy csak összekapnánk magunkat, és megtartanánk."
Ez a beszéd! Ilyen emberek kellenek erre a világra! Gratulálok a gondolkodásmódodhoz, kevés manapság az ilyen ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!