Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha a barátnőtök...

Férfiak! Ha a barátnőtök véletlenül terhes lenne, védekezés ellenére, akkor vállalnátok a felelősséget a gyerekért, vagy hagynátok, hogy egyedül nevelje fel a nő?

Figyelt kérdés
Ha például nem vagytok olyan anyagi helyzetben, hogy segíteni tudjatok.

2012. dec. 27. 17:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
A pasim (most már férjem) vállalta volna, de én nem. Jól megválasztott védekezési móddal, nem kell ilyesmin gondolkodni.
2012. dec. 27. 19:43
 22/25 anonim ***** válasza:
67%
21-eske, meg azt a nőt kivégezni, aki kilátástalan helyzetben van és erre kipottyant egy gyereket, aki beleszületik a nincstelenségbe, elkallódik, odadobják a nagyszülőkhöz h akkor neveld te mert nekem nincs lehetőségem rá, meg a legdivatosabb hogy baszunk a nevelésre, majd felnő annélkül.
2012. dec. 27. 19:48
 23/25 anonim ***** válasza:
95%

Bocs, de nem privizek :) Kérdésedre (hogy miben más a helyzet) a válaszom:

Adott két ember, akik nem óhajtanak gyermeket nemzeni, ezért védekeznek. Közös megegyezéssel. A védekezés egy balszerencsés pillanatban befuccsol. Gyógyszerváltás, felszívódási gondok, kiszakadt gumi, balszerencse, akármi folytán. A lényeg, hogy önhibájukon kívül létrejött a terhesség. Na ez az új helyzet. Mindkettejüknek. Mert itt ismét dönteniük kell, mégpedig arról, hogy a megfogant magzatot megtartsák, vagy ne. Ember legyen a talpán, aki gondolkodás nélkül(!) abortuszra megy, tudván, hogy nem is hibás a dologban. Persze dönthetnek az abortálás mellett is, de az is az új helyzet szülte döntés.

Ebben a szituációban nincs olyan, hogy nem fair a férfival szemben. Az sem volt fair, hogy a nő teherbe esett.

És hangsúlyoznám (ha eddig nem írtam volna le érthetően), hogy nem a szándékos, férjfogós esetekről beszélek, az más tészta. Ott jogos a kiborulás. De itt nem erről van szó.

Amúgy két normális ember ezt a dolgot meg tudja beszélni értelmesen. A többiek meg érdeklődjenek itt a gyk-n továbbra is.

2012. dec. 27. 23:58
 24/25 anonim ***** válasza:
86%
Mi pl. nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, a párom tanul, én még nem tudtam szakmában elhelyezkedni. De valahogy csak összekapnánk magunkat, és megtartanánk.
2012. dec. 28. 12:03
 25/25 anonim ***** válasza:
64%

"Mi pl. nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, a párom tanul, én még nem tudtam szakmában elhelyezkedni. De valahogy csak összekapnánk magunkat, és megtartanánk."

Ez a beszéd! Ilyen emberek kellenek erre a világra! Gratulálok a gondolkodásmódodhoz, kevés manapság az ilyen ember. :)

2012. dec. 28. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!