20 éves vagyok és terhes lettem egy 35 éves családos
apukától. Mit tegyek?
31/98 anonim válasza:
Végig olvasva a kommenteket, nagyon elszomorodtam hogy egyesek itt élik ki magukat, én sem mondom hogy jól cselekedett a kérdező, de szerintem épp elég a baja, nem még a kellemetlen hozzászólásokat olvasni. Gondolom tanácsér fordult ide, nem azért hogy a fejéhez vágják hogy milyen h.ülye. egyszerüen aki az abortusz mellett áll, irja le, nemkell ragozni :( én senkivel nem kötekednék, csak annyira szomorú a mai rohanó világ, és ismeretlenül veszekedni a másikkal. ami történt megtörtént, a megoldást kell keresni nem az előzményeket. visszacsinálni nem lehet. Kedves kérdező! Nem tudom mi lenne a helyes. Ha én olyan helyzetbe kerülnék, hogy teherbe esnék, nem lenne szívem elvetetni. Nem felelőtlenség megtartani ennyi idősen egy kisbabát ha van egy kis háttered, esetleg családi segítséged. Sokan azt látják egy babába hogy sok pénz, nem megszülni nehéz hanem felnevelni stb. minden lehetőséget pörgess le magad előtt. Én az apukát ebben az esetben elfelejteném, nem téged hibáztatlak hogy ígyalakult, hisz MINDENHEZ 2 EMBER KELL. a te döntésed, előtted áll, mekkora lelki erőd van. nagyon szurkolok neked és ne hallgass az átkozódókra.
2013. jan. 14. 11:13
Ha nagyon kicsi az esélyed a teherbeesésre, akkor meggondolandó,hogy elveteted-e. Esetleg a szulok tudnának segíteni a gyereknevelésben?
2 éves kislány anyukája
2013. jan. 14. 11:16
33/98 A kérdező kommentje:
Hát ha nem én lennék ebben a helyzetben én is ugyan így reagálnék, mint a többiek. A gyerektartást nem lenne pofám elkérni, mert ő abortuszt akar.
Anyagilag nem tudnának segíteni, max annyi hogy amíg én dolgozok, addig tudnának rá vigyázni. De rászorulni sem akarok senkire.
Egyépként pontosan tudom, hogy ez a szeretet számára ideéglenes. Ahogy rendbe jön a családi élete engem elfelejt. Próbálom nem beleélni magam. Én csak a babával nem tom h mit csináljak.
21F vagyok... jól nézek ki, van lehetőségem válogatni. és tudod én soha nem választanék olyan lányt, akinek gyereke van egy másik embertől!!! ha megtartod a gyereket senkinek nem fogsz kelleni. egy családromboló, ribancnak fog mindenki gondolni. még ha én tudom is hogy nem vagy az, sajnos ezzel számolnod kell. hiszen az emberek ilyenek. az pedig hogy nem kellesz senkinek, még a legkisebb problémád lesz... de egyébként is ennyi évesen!? ne viccelj már... munkád van egyáltalán? vagy életedben dolgoztál már? tudod milyen nehéz megkeresni a pénzt? azt érzem, hogy még nagyon éretlen vagy sajnos, kicsit anyuci meg apuci burkában élhettél, mindketten elkényeztettek, mert mindketten túl akarták szárnyalni egymást, így hogy külön élnek. és fogalmad nincs arról, milyen nehéz az élet. az egész életedet romokba fogja dönteni, ha elvállalod a gyermeket. sőt, nem csak a te életed lesz pokol, hanem a kisgyereké is. ráérsz később gyereket vállalni... legyen eszed kislány!
2013. jan. 14. 11:23
jézusom... ezt a legutóbbi hozzászólásodat még nem olvastam kedves kérdező... tehát a faszi abortuszt szeretne! na akkor aztán tényleg komolyan gondol téged..............!
sajnálom, de ezek után azt kell mondanom, buta vagy!
2013. jan. 14. 11:25
én megtartanám,és megszakítanék minden kapcsolatot az apukával
2013. jan. 14. 11:30
37/98 A kérdező kommentje:
14 éves korom óta dolgozok. Apám alkoholista, szerencsejátékozik,cigizik kávézik.... anyu a saját keresetéből állt mindent ami kisebb korunkba kellett nekem és a húgomnak. Apura nem számíthattunk. Szóval pontosan tudom milyen szenvedni és kűzdeni....!!!! Tudom milyen nehéz egyedül felnevelni 2gyereket...
És te ennek akarod saját gyerekedet is kitenni? Édesanyádnak is gondot és szomorúságot okozol pedig volt neki elég az életében. Én a helyedbe elvetetném. Bár nem áltatlak még 20 év múlva is eszedbe jut majd hogy most ennyi meg ennyi idős lenne ha megszületett volna!
2013. jan. 14. 11:37
Én a helyedben megszívatnám,kitálalnék a feleségének.Már nem azért,de félrelépett,tehát ugyanolyan bűnös,mint te.Aki a felesége mellett félreqr,az egy gyökér,remélem,a felesége kidobja.:)
2013. jan. 14. 11:39
Nem szeret a pasi. Csak szeret hetyegni a friss husival aztán hazamegy az asszonyhoz. Ilyentől teherbe esni, sok eszed van nagyon.
2013. jan. 14. 11:46
Kapcsolódó kérdések: