20 éves vagyok és terhes lettem egy 35 éves családos apukától. Mit tegyek?
Ettől aztán nem lehet orgazmust kapni, ha megmondjuk az igazat, hogy tényleg hülye volt.
Én 20 évesen mondom,hogy fogalmam sincs mit várnak ezek a fiatal lányok akik azt képzelik,hogy egy felnőtt apuka majd otthagyja érte a feleségét, gyerekeit. Nem te vagy az egyedüli kérdező. Ha nekem csapná a szelet egy apuka, elhajtanám a f...ba. És hogy megnyugtassalak, képzeld, nekem sem volt részem elég szeretetben, de még sem álltatnám magam ,hogy így meg úgy szeret, miközben családja van.... Nem tudom mi járhatott akkor a fejedben. De már megtörtént ez van. Ha szeretnéd a babát, akkor tartsd meg. De én a helyedben tönkretenném az életét,ahogy ő is tönkretette a tiédet...hitegetett minden széppel meg jóval, felnőtt apuka létére, szégyen komolyan.
Hogy ennyire felelőtlen volt ő is,hogy gyereket csinált neked. Hihetetlen hogy milyen emberek léteznek, és most ezt inkább a kedves férjre értem. És még hány ilyen eset létezik, a feleség meg mit sem sejt a dolgokból Jézusom.:S
"A gyerektartást nem lenne pofám elkérni, mert ő abortuszt akar."
1, Nem akkor kell gondolkozni a férfinak se, mikor már megvan a gyerek! Ő csinálta meg, tudja, hogy a szexből bármilyen védekezés mellett lehet gyerek! Nehogy már ezért ne legyen pofád gyerektartást kérni! NAGYON jól tudta, hogyha lefekszetek, abból IGENIS lehet gyerek. Ez az ő felelőssége is, nem csak a tiéd! Egyenlő mértékben!
2, Lehet nem te fogod robbantani a családját, mert elveteted a gyereket. Aztán megint megy, és megcsalja a nejét valaki mással, az meg majd úgy dönt, megtartja...
Szerinted ha most megcsalta, később nem fogja?
3, A gyerek nem tehet semmiről. Szomorú, de ez az igazság.
Ja és a helyedben tényleg kitálalnék mindent a feleségének.
Remélem tudod merre lakik, vagy ha nem kövesd valahogy.
Tedd tönkre én ezt ajánlom, megérdemelné igazán.
Igazán sz@r helyzet, de ha jól csinálod nem te fogsz kijönni belőle vesztesként.. Ne hagyd magad szerintem semmiféleképp.
"A gyerek nem tehet semmiről..." persze, hogy nem
De ha majd azt nézi, hogy atársai ilyen olyan új cuccokkal villognaka suliban meg a családi nyaralásról és az apjukról mesélnek boldogan nagyon szomorú és dühös lesz amiért nelki nélkülöznie kell. Minek mégegy szerencsétlent a viágrahozni? Jobb neki, ha nem születik meg.
46
Tudod a női nem szégyene vagy.Tömören. De úgy, ahogy kevesen.
46
Az meg külön szégyen számodra, hogy ezek után még azzal kérkedsz, hogy X gyerekes anyuka vagy.
Sajnálom a férjedet, és sajnálom a gyermekeidet.
Kérdező
Szerintem vegyél be egy nyugtatót:DD
""A gyerek nem tehet semmiről..." persze, hogy nem
De ha majd azt nézi, hogy atársai ilyen olyan új cuccokkal villognaka suliban meg a családi nyaralásról és az apjukról mesélnek boldogan nagyon szomorú és dühös lesz amiért nelki nélkülöznie kell. Minek mégegy szerencsétlent a viágrahozni? Jobb neki, ha nem születik meg.
"
47, hát szerintem neked lett volna jobb, ha nem születsz meg... Mert szerinted a márkás ruha többet ér, mint az életed. Érdekes egy személy lehetsz, ha neked ez az egyetlen pozitívum, amit fel tudsz benne fedezni. Milyen hányinger emberek vannak, te jó ég... Trollkodni jársz ide, látom. :D
De az kellett volna, hogy anyádnak valaki beírja egy netes fórumon, hogy vetessen el... Akkor most nem lennél itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!