Terhes vagyok, hogyan mondjam el a szüleimnek?
Biztos, hogy megtartjuk. A párom dolgozik, saját lakása van, havi 300.000 ft-ot keres, amúgy 2,5 éve együtt vagyunk.
Anyám már évek óta mondja, hogyha terhes leszek azonnal pakoljak és többet hallani sem akar rólam. Ezek után eléggé félek elmondani neki...
Azt sem tudom, hogyan hozzam szóba, sosem volt közöttünk bizalmi kapcsolat, sosem beszélgettünk még komolyan.
Mit tanácsoltok?
17/L
Szia!
Hát ez nem egyszerű kérdés. Bennem az merült fel először, hogy tervezett terhességről van szó? Csak anyukád előzetes reakciója is eléggé erről árulkodik, meg a te megnyilvánulásod is.
És hát ez esetben azt hiszem egyértelmű is, hogy mi a teendő.
Hát ez esetben nem a te hibád a dolog és a megtartásáról is előtte ki kellene kérni orvos véleményét.
Nem tudom milyen hüvelygyűrűt használsz és hogy ez mennyit árthatott az embriónak vagy magzatnak, nem tudom hány hetes vagy.
Biztos terhes vagy egyébként?
9 hetes, persze, hogy voltam dokinál.
Hüvelygyűrűből csak 1 van forgalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!