Terhes vagyok, hogyan mondjam el a szüleimnek?
Biztos, hogy megtartjuk. A párom dolgozik, saját lakása van, havi 300.000 ft-ot keres, amúgy 2,5 éve együtt vagyunk.
Anyám már évek óta mondja, hogyha terhes leszek azonnal pakoljak és többet hallani sem akar rólam. Ezek után eléggé félek elmondani neki...
Azt sem tudom, hogyan hozzam szóba, sosem volt közöttünk bizalmi kapcsolat, sosem beszélgettünk még komolyan.
Mit tanácsoltok?
17/L
Amúgy kamuzós kommentekből kössz nem kérek
Nem kamu.
Nem tudom hogy jobb-e, elég sz@rul érzem magam, mondjuk a párom meg még sz@rbbul van...
Csak nem tudom, hogy simán a magas vérnyomásomtól ment el, vagy az idegességtől...
Mert amióta megfogant, azóta felment 170/100-ra a vérnyomásom. Jó lenne tudni, hogy csak ezért vagy nem..
Könnyen lehet, hogy előbb utóbb toxémiás lettél volna.
De éppen a stressz is okozhatta, ami a magas vérnyomást is okozta ebben az esetben.
Sajnálom.
Idegességtől,stressztől magasabb a vérnyomásod,hisz az elejétől idegeskedtél.
Amikor legközelebb terhes leszel,tudni fogod,hogy nyugalomra lesz szükséged,és hogy alaposan megviszgáltasd magad.
Most nyugodj meg,költözzetek össze ha igy látjátok jónak,derüljön ki működik-e,tanulj,éljetek együtt,aztán majd ha a körülmények is adottak,fogsz még babára várni,babázni hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!