Az érettségivel még semmire nem mész, 100%-ban a párodtól fogsz függeni, ami azt jelenti, hogy az ő kezében van az életed. Remélem ezt azért tudod. Na mindegy, ezt már te tudod, a te életed, de remélem nem a gyerek fogja megszenvedni a döntésed. Neked még rengeteg mindent kellene tenned azelőtt hogy egy embernek életet adj. Az hogy a párod most mit csinál és mennyiért sokadrangú, ha bármi miatt elhagy (amire azért van esély) a gyereket nem fogja vígasztalni hogy mikor született 300-ezret keresett a faterja.
2013. jan. 7. 20:02
32/66 A kérdező kommentje:
De hol említettem akár 1 szóval is, hogy elszáll majd az agyam attól, hogy leérettségizem?
Úgysem fogok sima érettségivel elmenni dolgozni! Egyrészt égne a pofámról a bőr, másrészt meg leérettségizek, és akkor már 6 hónapos leszek.
A gyerek előtt már nem megyek dolgozni. Majd mellette csinálom levelezőn az OKJ-t.
2013. jan. 7. 20:04
33/66 anonim válasza:
Arra is gondolj, hogy mi lesz akkor, ha a pároddal történik valami. Például munkahelyi baleset.
Ne adj isten meghal.
Mit fogtok enni a gyerekkel?
Nem véletlenül kell két dolgozó szülőnek gyereket vállalnia.
2013. jan. 7. 20:06
34/66 anonim válasza:
Figyu, ez egy olyan oldal, hogy valaki kiír egy kérdést, mások meg megírják a véleményüket. Ha nem olyan választ kap az illető, mint amilyet szeretett volna olvasni, akkor sem kell felháborodni. Igazából pedig nem értem a problémádat, akkor most mire is vársz választ, ugyanis bármit írnak, mindenre van válaszod, mindent jobban tudsz.
2013. jan. 7. 20:09
35/66 anonim válasza:
Milyen OKJ-s képzésre szeretnél menni?
2013. jan. 7. 20:09
36/66 anonim válasza:
Kedves 34-es, teljesen egyetértek! A kis hölgy 17 éves, de már mindent tud a gyermekvállalásról, a mindennapokról, arról, hogy egy családnak manapság milyen nehéz megélnie. Egyébként pedig (pontozzatok le nyugodtan) de annyira nagyon érdekesnek tartom, hogy mostanában KIVÉTEL NÉLKÜL minden tininek olyan pasija van akinek van minimum egy saját lakása, ezen felül autója és 200-300 ezres keresete. Ne haragudjatok de az én apám a mai napig nem keres 270 ezernél többet pedig hét napból hetet dolgozik, nagyon keményen és nem egy pályakezdő huszonéves. Na mindegy lehet csak én vagyok tudatlan.
2013. jan. 7. 20:19
37/66 anonim válasza:
36: igen, ez érdekes. De ez ösztönös: mindig is a megélhetést biztosító, "erősebb" férfiak a vonzóbbak. Láttam, tudok nem egy olyan esetről ahol a csajt a 10+ évvel idősebb pénzes palija ("párja", de utálom ezt a szót tinik szájából)egyik napról a másikra kibszta az utcára. Ugrott az ML merci, meg a budai lakás, vissza lehetett menni anyuhoz. Szerencsére ott gyerek nem volt.
Amúgy egy OKJ-val is ki lehet törölni, és megnézem mennyire fog baba mellett tanulni.
2013. jan. 7. 20:22
38/66 anonim válasza:
mert direkt pénzes pasikkal állnak össze,felcsináltatják magukat,hogy véletlenül se kelljen dolgozni
2013. jan. 7. 20:22
39/66 anonim válasza:
Túl lazán veszed a dolgokat aranyom....
Benne van a pakliba h a gyerek 1 évig végig se fogja aludni az éjszakát, mikor 3-4 óránként fel kell kelni etetni vagy pelenkát cserélni, vagy csak azért mert a baba épp sírdogál ezért azért majd akkor kíváncsi leszek hogy lesz időd még tanulni meg érettségizni úgy hogy a párod dolgozik...
Mert gondolom akkor senkire nem számíthatsz ha ennyire félsz a szüleidtől.
Aztán pár év múlva jön az én nem is szórakozhattam lemez...
Gondolod végig mert ez nem egy játékbaba amit ha megunsz berakod a sarokba..
Imádom a gyereket de tudod te hogy egy pici mennyire lefárasztja az embert?
Azt meg most felejtsd el h segítség nélkül majd leérettségizel meg OKJ tanfolyamot csinálsz..
2013. jan. 7. 20:24
40/66 anonim válasza:
36-os vagyok, én 20 évesen szültem a lányom, a fősulit mellette is csináltam/csinálom, emellett három műszakban dolgozom 8 órában, de még a fősuliban sem vagyok biztos, hogy munkát biztosít majd nekem. Erre sosincs garancia! Egy OKJ-s képzés meg ... Na mindegy. Nekem a Párom sajnos elveszítette a munkáját mert egy halaszthatatlan műtéten esett át és a mai napig gyógyul, nem is nagyon tud vállalni fizikai munkát. Szóval rettenetesen küzdünk, hogy megélhessünk és ez az ami a mai világban egy reális kép egy család életéről, nem pedig az, hogy közel 300 ezer forintot keres csak az egyik fél és élnek, mint hal a vízben, kacsalábon forgó palotában ... Majd ha felébredtél szólj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!