Terhes vagyok, hogyan mondjam el a szüleimnek?
Biztos, hogy megtartjuk. A párom dolgozik, saját lakása van, havi 300.000 ft-ot keres, amúgy 2,5 éve együtt vagyunk.
Anyám már évek óta mondja, hogyha terhes leszek azonnal pakoljak és többet hallani sem akar rólam. Ezek után eléggé félek elmondani neki...
Azt sem tudom, hogyan hozzam szóba, sosem volt közöttünk bizalmi kapcsolat, sosem beszélgettünk még komolyan.
Mit tanácsoltok?
17/L
egy dolog jutott még eszembe, mégpedig az, hogy lakva ismered meg igazán az embert.
Az hogy még 1 percet sem éltetek együtt igazán nagyon rossz alap, hiába dúl a szerelem, hiába jön a gyerek, még azt sem tudjátok egymással hogy bírtok egy évig, nem hogy egy kisgyerekkel, úgy hogy napokig nem alszol és olyan vagy mint a f*s már bocs.
Akkor nem lesz pajzán hétvége, hanem fáradtság, és ingerlékenység.
Óriási kompromisszumkésség és megértés kell egy kisgyerekhez, de az együttéléshez is.
És hidd el nem véletlen szajkózza ezt mindenki itt, jót akarnak, akarunk, bár úgy sem ér semmit, te tudod mit csinálsz, okos nő vagy, a sok tapaszalt ember meg ne mondja már meg a hülyeséget.
Legalább egy évet illik együtt élni, megismerni a másikat ahhoz hogy gyereket lehessen vállalni. Láttam már olyat hogy 4 éves komoly kapcsolatban az összeköltözés 2 hónap alatt kiborította a bilit. Már nincsenek együtt.
Én maradok a kérdésednél.Összepakolsz,röviden tömören eléjük állsz,hogy terhes vagy és azzalalendülettel elköltözöl a barátodhoz.(Lehetőseg ő ekkor álljon a házatok előtt autóval).Amúgyis össze kell(ene) költöznötök,ha megtartjátok,ne bonyolítsd túl a beszélgetést.
Előbb-utóbb megenyhülnek majd a szüleid.
éretlen vagy még egy gyerekre, és van egy erős gyanúm, hogy ha a párodnak nem lenne annyi lóvéja, amennyi van, akkor inkább az abortuszon agyalnál.
nem baj, majd tanulsz a saját károdon. kívánom, h minél később érjen el a rádöbbenés, mert így-is úgy-is iszonyat mellbevágó lesz.
Ha az lenne a kérdés, akkor valószínű én is a "ne tedd meg, gyerek vagy még" tábort erősíteném, de mivel eldöntöttétek mi legyen ezért:
Összepakolsz, áthívod a barátodat, ha nem szeretnéd, hogy bent legyen, akkor várjon rád kint a ház előtt. A szüleid elé állsz és megmondod, hogy terhes vagy, megtartjátok a kisbabát és már az összeköltözésről is beszéltetek. Ha kidobnak, akkor foghatod is a cuccodat és mehettek a barátodhoz, ha pedig mégsem, akkor meg behívod a barátodat, beszélgetés, bla bla.
Az pedig, hogy ezután mi minden vár rád, mivel kell megküzdened, sok sikert és erőt hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!