Terhes vagyok, hogyan mondjam el a szüleimnek?
Biztos, hogy megtartjuk. A párom dolgozik, saját lakása van, havi 300.000 ft-ot keres, amúgy 2,5 éve együtt vagyunk.
Anyám már évek óta mondja, hogyha terhes leszek azonnal pakoljak és többet hallani sem akar rólam. Ezek után eléggé félek elmondani neki...
Azt sem tudom, hogyan hozzam szóba, sosem volt közöttünk bizalmi kapcsolat, sosem beszélgettünk még komolyan.
Mit tanácsoltok?
17/L
Borzasztóak vagytok!
A Kérdező egy teljesen értelmes, pozitív gondolkodású lány. Ha eddig nem félt eléggé, ettől a sok "kedvességtől" biztos meginog.
Kérdező! Más is szült már 17-18 évesen, nem dől össze a világ. Minden renbden lesz, a szüleid is megbékélnek majd a dologgal, elvégre a lányuk vagy és útban a kisunoka! :)
Idióta itt az összes, a nagy 40 évükkel mindent jobban tudnak, persze a kamasz gyerekeik ki nem állhatják őket!
Érettségivel is lehet vinni valamire, érdekes és 140-et megkeresek nettóba , igaz van szakmám de soha nem dolgoztam benne...a nyelvtudásom suli óta 0, és érdekes simán eltartok egy gyereket ebben a világban is.
A magyarok csak panaszkodni tudnak, hogy jaj nincs munka, ami baromság. ÉS csak nem is Pest közelében lakok ahol rengeteg állás van, érettségizetteknek is, volt miből válogatni. Szóval ennyi.
Ne engedd kérdező, hogy lehúzzanak a saját nyomorúságukkal.
szerintem nagyon csunya dolog a szuleidtol, hogy evekig fenyegetoztek.
en a helyedben szepen osszepakolnam a cuccaim, es odakoltoznek a pasimhoz.
persze kifele menet a borondjeimmel megmondanam, hogy nem kell meglepodni csak terhes vagyok
Nem lenne jobb ha úgy jönne a baba hogy van érettségid, szakmád, neadjisten diplomád, mondjuk 2 éve együtt laktok a barátoddal és vágytok rá?
Most mondhatni tini vagy, aki teljesen függ egy pasitól, aki bármikor elhagyhat, bármikor elütheti egy auto, stb., te meg ott maradsz egy gyerekkel pénz nélkül úgy, hogy a szüleid nem állnak veled szóba.
Ha az adott helyzetet kell értékelni: Szerintem költözz a barátodhoz, és csak ezt mondd a szüleidnek hogy odaköltözöl, a babát majd később adagod, ha tényleg megtartjátok.
Miért nem akarod hogy ott legyen a barátod amikor elmondod? Nem lehet túl jó a kapcsolatotok hogyha ebben sem támogat /nem akarod hogy támogasson.
L21
Elmondtam, de elvetéltem. Az orvosok szerint a hirtelen, nagy stressztől. Ezért nem írtam, reggel engedtek haza a kórházból.
Viszont elköltözök vasárnap, mert haragszanak rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!