Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok és terhes...

20 éves vagyok és terhes lettem egy 35 éves családos apukától. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem ebbe a pasiba és ő is szeret engem, de a gyermekei miatt nem hagyná el a feleségét. Pedig én is megszülném neki, ha velem lenne. Mit tegyek? felejtsem el?
2013. jan. 14. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/98 anonim ***** válasza:
90%

Abortusz és köpd szembe magad hogy családos férfival kezdessz

(nem,nem fogja otthagyni a családját)

2013. jan. 14. 10:35
 2/98 anonim ***** válasza:
87%
Igen. És szégyelld magad. Legközelebb meg keress egy szabad embert.
2013. jan. 14. 10:35
 3/98 A kérdező kommentje:
Ő kezdett ki velem....egyetlen bűnöm h megszerettem :(
2013. jan. 14. 10:39
 4/98 anonim ***** válasza:
94%

Nem találtál egy normális pasit a korosztályodból?

Mit vártál hogy majd dobja a családját miattad?

És ha megteszi és elhagyja mit szólnál ha pár év múlva téged hagyna ott gyerekestöl egy másik csajért????

2013. jan. 14. 10:39
 5/98 anonim ***** válasza:
90%
Itt nem kérdés az abortusz. Hiába szereted, neki csak egy kaland vagy. Így is egy rakat szar a házassága, de ha szülsz neki, akkor teljesen tönkreteszed pár ember életét. Fiatal vagy, csak találsz egy normális korodbelit.
2013. jan. 14. 10:43
 6/98 anonim ***** válasza:
96%
Elég szomorú, hogy nem utasítottad vissza családos ember létére. Oké, hogy ő kezdett ki veled, de te hagytad magad. Én nem tartanám meg a gyereket és megszakítanám a kapcsolatot a férfival. Úgysem hagyja ott a családját, megmondta neked is. Hitegethet mindennel, de te ne higgy el semmit, úgysem teljesen majd belőle semmi. Az abortusz lelki és testi fájdalmát túl nagy tanulópénznek tartom, viszont ebben az esetben ez a jó döntés.
2013. jan. 14. 10:44
 7/98 anonim ***** válasza:
83%
En remelem, hogy megszulod a babat es a ferfi elhagyja majd a csaladjat feleseget, gyerekeit. Boldogan elnetek par evig, aztan le lepne egy nalad is fiatalabb csajjal. Te peding legalabb ugy szenvednel mint a csaladja felesege, gyerekei. Boldog babavarast
2013. jan. 14. 10:44
 8/98 anonim ***** válasza:
91%
Edd meg a szart amit magadnak kevertél.
2013. jan. 14. 10:45
 9/98 anonim ***** válasza:
31%
Neveld fel egyedül a gyereket, és ne áruld el az apukának. Még ha nehéz is eleinte, később örökké hálát fogsz rebegni..
2013. jan. 14. 10:45
 10/98 anonim ***** válasza:
90%
Abortusz, aztán nagyon gyorsan kiszeretni belőle!
2013. jan. 14. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!