20 éves vagyok és terhes lettem egy 35 éves családos apukától. Mit tegyek?
Igaz,hogy kikezdett veled de azért lehetett volna benned annyi gerinc kedves kérdező,hogy nemet mondasz egy családos apukának. Te sem vagy különb ő tőle.
Ennyi tartás sem volt benned,hogy egy normális, korodbeli pasit válassz?
Szép mondhatom. És még terhes is lettél tőle.
Edd meg amit kutyultál magadnak. Hü.lye-.-"
22
"de jól esne, ha engem választana"
Nem fog. Ebbe az illúzióba sose ringasd magad.
23
Ettől kapsz orgazmust-te szegényt-ha taposol bele?
Bizonyára.
Sajnos ez a tipikus esete annak, amikor valaki kivetíti az érzelmeit a másikra.
Te csak hiszed hogy szeret.
Sokan jönnek azzal hogy baj van a kapcsolatban ha az egyik fél félrelép, de ez sem minden esetben igaz.
Családos sógorom is simán kikezdett egy bodrifejű, álmodozó 19 éves leánykával.
Hitegette minden baromsággal, persze hogy a csaj egyből belezúgott.
Megfektette párszor, hazament, bevallotta az asszonynak, megmondta hogy nem élte ki magát rendesen, az asszony megbocsájtott, élnek boldogan tovább, együtt.
Kiscsaj párszor még elment sógorék kapujába zokogni, de jó gyorsan leépítették.
Tehát ne áltasd magad.
Vetesd el azt a babát, és ne légy hülye.
Korábbi kommentedre visszautalva pedig: kettőn áll a vásár. Azzal nem tudod kimagyarázni magad hogy ő csapta neked a szelet.
Gondolj a jövődre. Egyrészt előfordulhat, hogy az apuka téged választ, de kevés az esélye. Ha igen, akkor a másik családjának lesz rossz, bár nem tudjuk most milyen az ottani helyzet.
Ha viszont a családjával marad, akkor te alig-alig találnál másik férfit, aki gyerekkel is bevállal. Annak ez esélye, hogy normális családi életed legyen, a huszadára esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!