Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok és terhes...

20 éves vagyok és terhes lettem egy 35 éves családos apukától. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem ebbe a pasiba és ő is szeret engem, de a gyermekei miatt nem hagyná el a feleségét. Pedig én is megszülném neki, ha velem lenne. Mit tegyek? felejtsem el?
2013. jan. 14. 10:34
 21/98 anonim ***** válasza:
73%
Ha elhagyja a családját sem lesz sokkal könnyebb. Ugyanis a gyerektartást oda is fizet majd. Ha kifogtad és jól keres könnyebb de ha nem és egy átlag proli akkor rághatjátok a küszöböt.
2013. jan. 14. 10:55
 22/98 A kérdező kommentje:
Hát igen nekem is az abortusz jött elöszőr, de belegondoltam, hogy utánna milyen érzés lesz. És szeretnék egy gyereket, csak egyedül nem merem bevállalni. Nem kérhetem hogy hagyja ott a családját, de jól esne, ha engem választana. Valami nem jó ott, ha kellek én is neki. A gyerekeit meg nem veszítené el. Én is egyszer apunál voltam egyszer anyunál (ugyan ez miatt: apu felcsinált egy másik nőt, aki nekem jó barátnőm lett és anyunak is). Csak tanácsot kértem, mert nem tudom hogy hol áll a fejem. Mi is tudjuk hogy mekkora SZARt csináltunk mindenkinek, de nem szándékosan szerettük meg egymást...a gyerek pedig felelőtlenségből adódott :/ Ja és hozzá kell tennem hogy nekem nagyon kevés esélyem volt teherbe esni és 1 alkalomtól sikerült, amit nem tudom hogy ajándéknak, vagy átoknak vegyek :((((
2013. jan. 14. 11:02
 23/98 anonim ***** válasza:
69%

Igaz,hogy kikezdett veled de azért lehetett volna benned annyi gerinc kedves kérdező,hogy nemet mondasz egy családos apukának. Te sem vagy különb ő tőle.

Ennyi tartás sem volt benned,hogy egy normális, korodbeli pasit válassz?

Szép mondhatom. És még terhes is lettél tőle.

Edd meg amit kutyultál magadnak. Hü.lye-.-"

2013. jan. 14. 11:03
 24/98 anonim ***** válasza:
84%

22

"de jól esne, ha engem választana"

Nem fog. Ebbe az illúzióba sose ringasd magad.

2013. jan. 14. 11:05
 25/98 anonim ***** válasza:
15%

23

Ettől kapsz orgazmust-te szegényt-ha taposol bele?

Bizonyára.

2013. jan. 14. 11:06
 26/98 anonim ***** válasza:
25%
Egy gyerek mindig ajándék-bár milyen nehéz is.
2013. jan. 14. 11:07
 27/98 anonim ***** válasza:
95%
A barátnőmet és gyerekeit elhagyta a férje egy másik nő miatt. Minden hónapban 65.000,- gyerektartást fizet havonta!!!! Még szerencse hogy az új barátnője jól keres. :):):)
2013. jan. 14. 11:07
 28/98 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos ez a tipikus esete annak, amikor valaki kivetíti az érzelmeit a másikra.

Te csak hiszed hogy szeret.

Sokan jönnek azzal hogy baj van a kapcsolatban ha az egyik fél félrelép, de ez sem minden esetben igaz.

Családos sógorom is simán kikezdett egy bodrifejű, álmodozó 19 éves leánykával.

Hitegette minden baromsággal, persze hogy a csaj egyből belezúgott.

Megfektette párszor, hazament, bevallotta az asszonynak, megmondta hogy nem élte ki magát rendesen, az asszony megbocsájtott, élnek boldogan tovább, együtt.

Kiscsaj párszor még elment sógorék kapujába zokogni, de jó gyorsan leépítették.

Tehát ne áltasd magad.

Vetesd el azt a babát, és ne légy hülye.

Korábbi kommentedre visszautalva pedig: kettőn áll a vásár. Azzal nem tudod kimagyarázni magad hogy ő csapta neked a szelet.

2013. jan. 14. 11:08
 29/98 anonim ***** válasza:
75%

Gondolj a jövődre. Egyrészt előfordulhat, hogy az apuka téged választ, de kevés az esélye. Ha igen, akkor a másik családjának lesz rossz, bár nem tudjuk most milyen az ottani helyzet.

Ha viszont a családjával marad, akkor te alig-alig találnál másik férfit, aki gyerekkel is bevállal. Annak ez esélye, hogy normális családi életed legyen, a huszadára esik.

2013. jan. 14. 11:10
 30/98 anonim ***** válasza:
10%
Utolsó! Most miért kellett a mi esetünket felhozni?
2013. jan. 14. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!