A barátnőm terhes! Én még nem szeretnék gyereket de ő igen. Mi lenne a legjobb megoldás?
4 napja közölte velem, hogy apa leszek. Megállt a szivem. Én még nagyon nem akarok gyereket. Olyan 5 év múlva beszélhettünk volna róla. Együtt élünk de még nem is állunk úgy anyagilag, mondjuk ahogy a szüleinket ismerem úgy nem lenne gond. De én akkor is félek tőle és nem szeretném. Tudom ketten kellettünk hozzá de még mindig nem értem hogy történhetett. A barátnőm sem tudja, de ő legalább örül neki mert csak miattam várt volna éveket. Lehetséges, hogy 9 hónap alatt megváltozik a véleményem? És ha nem? Segítsetek!
25/F
Tudja, szerinte ha a sajátunkat meglátom máshogy fogom gondolni.
És kezdek hinni a gólyában! :D Tényleg nem értem...
Valószínűleg te is ott voltál, mikor megtörtént.
Mielőbb beszéljétek kia dolgokat, és igyekezzetek megoldani. Akár így, akár úgy.
Biztos, hogy megváltozik a véleményed, ha megszületik a gyermeked, sőt, talán akkor, amikor meghallod a szívhangját, és meglátod az ultrahangon :-)
"Tudom ketten kellettünk hozzá de még mindig nem értem hogy történhetett.
A barátnőm sem tudja"
Akkor a gólyát megdu.gták út közben ezek szerint?!
:)
De nem elhülyéskedve a választ:
Téged palira vett a barátnőd!
Nézzed vissza itt a hasonló kérdéseket, és rá fogsz jönni,
hogy "soha" nem hat az a nyűves fogamzásgátló!
De volt, aki meg a pasi gumiját szurkálta ki, hogy összejöjjön a dolog.
(Ha ilyen "csalafinta" a hölgy, egy apaságit sem ártana csináltatni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!