A barátnőm terhes! Én még nem szeretnék gyereket de ő igen. Mi lenne a legjobb megoldás?
4 napja közölte velem, hogy apa leszek. Megállt a szivem. Én még nagyon nem akarok gyereket. Olyan 5 év múlva beszélhettünk volna róla. Együtt élünk de még nem is állunk úgy anyagilag, mondjuk ahogy a szüleinket ismerem úgy nem lenne gond. De én akkor is félek tőle és nem szeretném. Tudom ketten kellettünk hozzá de még mindig nem értem hogy történhetett. A barátnőm sem tudja, de ő legalább örül neki mert csak miattam várt volna éveket. Lehetséges, hogy 9 hónap alatt megváltozik a véleményem? És ha nem? Segítsetek!
25/F
legkozelebb ugye csak ovszerrel vedekezel mert bizony 18 evig fizetni fogsz ha akarasz ha nem .
Milyen buta ferfiak vannak
alap szexbol gyerek lehet ez biologia ez a riziko a kockazat minden alkalommal ha szexelsz.
A no dont a ferfi fizet ez a mai alapszabaly
15:43
Teljesen egyetértek!!
Folytatnám azzal, hogy amikor este fáradtan beesel az ajtón,
majd kikéri magának, hogy ételt tegyen eléd!
Este még mosogassál el, takarítsál ki és főzzél is meg, mert, hogy "egyenjogúság" van, és őt ne használja ki egy pasi sem!!
Meg különben is fáradt a sok tv-nézéstől...
Az imént olvastam egy jó szöveget egy hölgy-válaszolótól egy másik kérdésnél, szerintem mondd el a terhességet a te akaratod ellenére megtartani akaró barátnődnek, hogy
"Emberek vagyunk,nem állatok.Nekünk megvan a képességünk,hogy uralkodjunk az ösztöneinken,tudunk mérlegelni,tudunk együtt érezni.Ha tudom,hogy annak a személynek,most mindegy hogy férfi vagy nő,FÁJ az amit teszek,akkor jöhet akármilyen ösztön,nem teszem meg.Mert szeretem,És mivel szeretem és tudom miért nem teszem,tudom,hogy boldoggá teszem ezzel,ezért hiányát sem fogom semminek érezni."
Igen, csakhogy itt egy élőlényről van szó, méghozzá a kettejük közös gyerekéről, nem csak egy ösztönről! De én pl. nem fogok azért megölni egy bogarat, mert a párom nem akarja, hogy létezzen...
Kérdező, két választásod van. Vagy felnősz a feladathoz, vagy lelépsz, és fizeted a gyerektartást. Számtalan indokot fel lehet sorolni, ami a gyerekvállalás halogatása mellett szól, de számtalan boldog család van, ahol a szülők annyi idősek, mint ti. Nem kell olyan sötéten szemlélni a jövőt, mint ahogy itt felvázolták, hisz nem kell bekövetkeznie!
"Vagy felnősz a feladathoz"
Ne már. Az lenne az érettség, hogy szó nélkül elfogadom, amit a másik rámkényszerített, akaratom ellenére? Az a felnőttség, hogy szántszándékkal hazudok a páromnak "szedem a bogyót" és még ha ő el is mondja, hogy nem akar gyereket tőlem, akkor is leszarom a véleményét? Érdekes lenne, ha így működne az élet. Huszonéveik elején, semmilyük sincs, láthatóan a párkapcsolatuk sem stabil, mire fel a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!