A barátnőm terhes! Én még nem szeretnék gyereket de ő igen. Mi lenne a legjobb megoldás?
4 napja közölte velem, hogy apa leszek. Megállt a szivem. Én még nagyon nem akarok gyereket. Olyan 5 év múlva beszélhettünk volna róla. Együtt élünk de még nem is állunk úgy anyagilag, mondjuk ahogy a szüleinket ismerem úgy nem lenne gond. De én akkor is félek tőle és nem szeretném. Tudom ketten kellettünk hozzá de még mindig nem értem hogy történhetett. A barátnőm sem tudja, de ő legalább örül neki mert csak miattam várt volna éveket. Lehetséges, hogy 9 hónap alatt megváltozik a véleményem? És ha nem? Segítsetek!
25/F
Ha véletlen esett teherbe és szereted akkor adj egy esélyt magatoknak, hogy megbarátkozzatok a helyzettel. Egy gyerekhez nemcsak egy nő, hanem férfi is kell... Ha nem működik a dolog utána is lehet szakítani.
Amennyiben a barátnőd átvágott és direkt esett teherbe, úgy már kicsit más tészta a dolog, mert ez elég aljas húzás a részéről, én nem tudnék egy ilyen hazugság után együttmaradni valakivel...
26/N
Szerintem ülj le vele beszélni, és először is mondd meg neki, hogy te nem érzed magad érettnek egy gyerekhez és nem is szeretnél még gyereket.
Tisztázd vele, hogy lehet, hogy úgy alakul, hogy megpróbálod vele, de legyen felkészülve arra az eshetőségre is, hogy egyedül kell majd boldogulnia, és ennek tekintetében döntsön.
Gondolja végig, hogy anyagilag neki most belefér-e egy gyerek, és hogy képes lenne-e normálisan viselkedni veled szemben akkor is, ha számodra nehéz felnőni az apasághoz pl.
#24, már bocsi, de én nem azon nőket illetem a kicsillagozott minősítésedhez hasonló jelzőkkel, akiknél nem működik a fogamzásgátló, lévén annak is van hiba-ezreléke.
Hanem uram bocsá azokat, akik egy embriót fölébe helyeznek a párjuknak, párkapcsolatuknak...
Egy ősi női módszernek estél "áldozatul".
A lényeg, hogy mindig kimagyarázzák magukat,
és mindig a pasi szívja meg!
Most, te!
Kérdező, egyébként hidd el, nem olyan reménytelen a helyzeted, mint amilyennek elsőre látszik. Volt itt egy hasonló, nagyon sok hozzászólást megért kérdés a minap:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
és a végén láthatod, hogy a nő elfogadta a férfinem a tiédhez hasonló álláspontját, és a terhesség megszakítása mellett döntöttek.
Tudod, néma gyereknek az anyja sem érti a szavát, nyilván nem alkalmazhatsz semmiféle erőszakot a pároddal szemben, de ahhoz minden jogod meg van akár jogilag, akár erkölcsileg, hogy megpróbáld meggyőzni a saját álláspontodról, ez ugyanis annak a két felnőtt embernek az ügye, akiknek az életét a terhesség kihordása és a gyerek döntő módon, hosszútávon befolyásolná.
#29 - na ya, aki meg mégsem, az meg így járt... vigasztalja az a tudat, hogy SZERINTED nem egészséges lelkileg...
Eldőlni meg akkor dől el egy ilyen kérdés, ha lejár az abortuszra rendelkezésre álló határidő, mindaddig minden joga megvan a kérdezőnek, hogy normális keretek között próbálja meggyőzni a párját a saját álláspontja helyességéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!