A barátnőm terhes! Én még nem szeretnék gyereket de ő igen. Mi lenne a legjobb megoldás?
4 napja közölte velem, hogy apa leszek. Megállt a szivem. Én még nagyon nem akarok gyereket. Olyan 5 év múlva beszélhettünk volna róla. Együtt élünk de még nem is állunk úgy anyagilag, mondjuk ahogy a szüleinket ismerem úgy nem lenne gond. De én akkor is félek tőle és nem szeretném. Tudom ketten kellettünk hozzá de még mindig nem értem hogy történhetett. A barátnőm sem tudja, de ő legalább örül neki mert csak miattam várt volna éveket. Lehetséges, hogy 9 hónap alatt megváltozik a véleményem? És ha nem? Segítsetek!
25/F
"Egy kisbabát minden lelkileg legalább félig-meddig egészséges ember szeret!"
Kivéve az, aki nem akarta.
Érdekes, én 7 évig szedtem fogamzásgátlót, minden nap bevettem ugyanabban az időben. A 7 év alatt max. 5 alkalom volt, amikor elfelejtettem bevenni. Ilyenkor 12 órán belül pótolni kell. Ha nem pótoltad, kiegészítő védekezést alkalmazni, vagyis szedni tovább a tablettás, de mellette egy hétig gumit is kell húzni. Én mindig így tettem.
Ezzel azt akartam mondani, h nem olyan könnyű tabletta mellett teherbe esni még akkor se, ha elfelejted. Szóval helyesen alkalmazott tabletta mellet is lehet teherbe esni, csak nekem ne mondja senki, h ez olyan gyakori.
Szóval jó esély van rá, h a kérdezőt átverték.
Kérdező, ne higgy a csajnak, nem érdemli meg! Nem tartotta tiszteletben azt, h te még nem akarsz családot. Ha kicsit is érdekelné, mit gondolsz a témáról, megkérdezte volna, h mi legyen, vetessük el? De nem, ő már eldöntötte. Hát ha eldöntötte, akkor viselje a következményeket. Helyezd kilátásba, h ha vállalja a babát, ne csodálkozzon, ha pár év múlva lelépsz, a gyerekt támogatni fogod meg szeretni, de benne csalódtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!