Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Változik valaha párom gyermeke...

Változik valaha párom gyermekeivel a viszonyom? Megértik egyszer, hogy nem csak én vagyok a hibás, hanem az anyjuk?

Figyelt kérdés

Mikor összejöttem a párommal még házas volt. Tudom, hogy nem a legideálisabb, és hogy hibáztunk, de ez ellen már nincs mit tenni. 8 hónapja beszélte meg otthon, hogy mi a helyzet, válni akar. A felesége kiakadt (amit megértek), belement a válásba, de azt mondta ne higgyük hogy majd élünk szépen együtt, vigye a gyerekeket is. Még ezzel sem lenne baj, hisz tudtam, hogy vannak gyerekei, de azóta nem is nagyon látogatja őket. Utoljára 2 hónapja vitte el őket egy fél napra. Pedig addig állítólag jó anya volt, a párom szerint is. A gyerekek (9 és 7 évesek) most engem hibáztatnak elsősorban. Tény, hogy benne voltam hogy felborult az addigi életük, de arról, hogy az anyjuk így lepasszolta őket nem tehetek. Talán van valami pszichés baja, hogy nem kell neki annak a gyereke aki átvágta, nem tudom. Szóval kicsit felelősnek érzem/érezzük azért magunkat.

A gyerekeknek soha nem jó amit csinálok, mindig hisztiznek valamin. Az elején megértő voltam, 4 hónapja költöztünk össze, addig az apjukkal éltek, én egyedül. Nem látom hogy változna a helyzet. Sőt.

Mit tehetnék? Teljesen tanácstalan vagyok

2012. dec. 18. 10:13
 81/94 anonim ***** válasza:
67%

Apa se akarta elhagyni a gyerekeket. Honnan szeditek? Látjátok valahol ezt leírva???????

Nem is ezzel van a probléma, azzal, hogy nem is foglalkozik a gyerekekkeL!!!

Lakjanak apánál, nem gond, de az anya legyen az életük része!

Pszichésen megviseli? Hűha... és akkor a gyerekeknek kell hátat fordítani? Komoly felnőttre és anyára vallanak ezek a dolgok!

2012. dec. 19. 12:43
 82/94 anonim ***** válasza:
56%

Az életünk során mindannyiunkat megvisel elég erősen legalább(!) egy dolog, de nem menekülünk ki a világból, ugye?

Attól még az életünk halad és gondoskodunk tovább a dolgokról.

Felnőtt emberek vagyunk!

2012. dec. 19. 12:44
 83/94 anonim ***** válasza:
70%

Ki írta, hogy normális lenne ha az apa látogatná két havonta??? Olvass vissza eleve azt akarta az apa, hogy legyen közös felügyelet!! Nem a gyerekeit hagyta el, hanem a feleségét! Szemben az anyával, aki sz.rik a gyerekei érzéseire a sértettsége miatt. Az ilyen nem anya.

Az apa is hibázott, a nő is, de az anya a legnagyobbat!!!

2012. dec. 19. 12:45
 84/94 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem az utolsó előtti két választ maga a kérdező írta. :))) Vicces.
2012. dec. 19. 19:27
 85/94 anonim ***** válasza:
23%
Tisztára Rém rendes lehet az a család :D
2012. dec. 19. 19:29
 86/94 anonim ***** válasza:
61%
apa se akarta elhagyni a gyereket-hát ha én nem akarom elhagyni a gyereket,családot,akkor nem b.szok félre.
2012. dec. 20. 12:18
 87/94 anonim ***** válasza:
69%
Fogalomzavar újfent. Az, hogy a volt feleséggel romlott volt a kapcsolat, nem jelenti, hogy el akarja hagyni egy apa a gyerekeit. Csak a körülmények változnak jó esetben, de a gyerekek mindennapjukban, VELÜK van.
2012. dec. 20. 18:48
 88/94 anonim ***** válasza:
26%

29-es

te menj a p..-be

tuti megcsalt sárkány vagy

2012. dec. 29. 00:45
 89/94 anonim ***** válasza:
0%

az anya ritka szemét egy nő

nem csoda h a párod félrement veled és beléd szeretett

sok sikert nektek

2012. dec. 29. 00:46
 90/94 anonim ***** válasza:
0%

gondolom a 71-es is megcsalt hárpia

nem csodálom

2012. dec. 29. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!