Mindig elszomorít anya, amikor felhozza, hogy mennyire szeretne unokát, én is szeretnék gyereket, de nem tudom valaha lesz-e gyerekem, nehéz feldolgoznom, mert úgy néz ki, hogy pár éven belül sem lesz, hogyan dolgozzam ezt fel?
Itt nem az anyukád a lényeg, hanem Te. Az a helyzet, hogy mi nők, csak bizonyos ideig vagyunk képesek gyereket szülni, és arra is gondolj, hogy fel is kell nevelni... Mert van, aki 42 évesen szül, de megéri-e, hogy felnő a gyereke?
A karriert is nehéz később építeni, de azt nem lehetetlen... Családot alapítani viszont igen.
Milyen országban laktok?
S mi az álomfoglalkozásod?
Ha arra vársz, hogy minden passzoljon, akkor soha nem lesz gyereked. Soha nem értettem meg ezt a gondolkodást, lehet hogy maradi vagyok. Nekem nagyon fontos volt, hogy gyermekeim legyenek, nagyon fiatalon 21 évesen szültem az elsőt, másfél évre rá a másodikat, és sajnos nem rajtam múlt hogy nem lett még harmadik is. Soha nem bántam meg hogy anya lettem, még ha nem is volt mindig könnyű.
Ne érts félre nem itéllek el, hiszen ma sajnos nagyon sok fiatal gondolkodik hasonlóan mint te. Lehet hogy sikeres leszel, de biztos hogy boldog is?
Légy őszinte anyukáddal: mondd meg neki, hogy neked most a tanulás fontosabb mint a gyerek, később pedig valószínűleg nem lehet majd.
Nem kell ide világfajdalom meg egyebek, hoztál egy döntést (?), vállald fel.
Te mit akarsz?
1.,Ha gyereket:
1/1.,Szüld meg és vidd ki édesanyádat aki segít a nevelésben.
1/2.,Te pedig tanulj.
2.,Ha nem akarsz gyereket:-ne cseszd el az életed, holmi lelkiismereti okok miatt.
20.33-as hány évesen szültél?
Én 38 vagyok és nagyon szorongok, hogy sosem fogok... :(
Itt nem az a probléma, hogy unokát akar, hanem az, hogy a kérdezőnek bűntudata van, hogy nem elég jó az édesanyjának, hiszen nem tudja neki megadni azt, amit szeretne. Az édesanya dolga, hogy így is szeresse a kérdezőt, és biztosítsa arról, hogy úgy szereti, ahogy van.
Te, kérdező, kezdd el az iskolát és meg fogod látni menet közben, hogy beiktatható-e a gyerek. Ha nem, akkor nem. 34-35 évesen szülni nem égbekiáltó bűn, és még csak nem is leszel hú, de öreg. Én hiába gondolom azt, hogy a 35. év a vízválasztó a gyermekvállalásra, ha egyszer az élet megcáfolja a teóriámat: ugyanis akárhány 35 és 40 között gyereket vállaló párral találkoztam, azok mind visszafiatalodtak gondolkodásban, mozgásban, öltözködésben is. Érdekes dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!