Változik valaha párom gyermekeivel a viszonyom? Megértik egyszer, hogy nem csak én vagyok a hibás, hanem az anyjuk?
Mikor összejöttem a párommal még házas volt. Tudom, hogy nem a legideálisabb, és hogy hibáztunk, de ez ellen már nincs mit tenni. 8 hónapja beszélte meg otthon, hogy mi a helyzet, válni akar. A felesége kiakadt (amit megértek), belement a válásba, de azt mondta ne higgyük hogy majd élünk szépen együtt, vigye a gyerekeket is. Még ezzel sem lenne baj, hisz tudtam, hogy vannak gyerekei, de azóta nem is nagyon látogatja őket. Utoljára 2 hónapja vitte el őket egy fél napra. Pedig addig állítólag jó anya volt, a párom szerint is. A gyerekek (9 és 7 évesek) most engem hibáztatnak elsősorban. Tény, hogy benne voltam hogy felborult az addigi életük, de arról, hogy az anyjuk így lepasszolta őket nem tehetek. Talán van valami pszichés baja, hogy nem kell neki annak a gyereke aki átvágta, nem tudom. Szóval kicsit felelősnek érzem/érezzük azért magunkat.
A gyerekeknek soha nem jó amit csinálok, mindig hisztiznek valamin. Az elején megértő voltam, 4 hónapja költöztünk össze, addig az apjukkal éltek, én egyedül. Nem látom hogy változna a helyzet. Sőt.
Mit tehetnék? Teljesen tanácstalan vagyok
Nem, azért nem ők a hibásak. Ez az anyuka saját döntése.
A kérdező azért hibás, mert 0%-ra tett egy mondjuk 50-60%-os családot...
Egyébként hiába van gond otthon, és a férfi hiába akar másik nővel kezdeni, ha az a másik nő nem bátorítja, hogy igeeen, k*félj velem félre, kit érdekel a feleséged meg a gyerekeid. Akinek normális értékrendje van és nem egy lotyó, az elhajtja a közeledő családos férfit. És mivel így nincs kinek udvarolgatni meg nincs kit dugdosni, a férfi visszamegy a feleségéhez és legalább megpróbálják megbeszélni a dolgokat, és ha nem megy, akkor elválnak, rendesen, 3. befolyása nélkül.
71. Ha elválnak és 2 hét után lesz szerelmes, mondd mivel jobb a gyerekek szempontjából? Ő szerintük akkor is az új miatt lett volna a perpatvar és a volt feleség is azonnal erre gondolna. Kvázi a helyzet ugyanitt tartana!
De könnyebb itt ócsárolni a Kérdezőt!
Nem, szerintem ez nem így van.. Ha a válás után két héttel találkozik egy nővel, akkor ő már úgy mond szabad ember, akinek van egy VOLT felesége meg két gyereke. Ha két hét után találkozik először az új nővel, akkor annak legalább 1 hónap mire mondjuk a randizgatásból valami komolyabb születik, mondjuk épp ott van nála az új nő, amikor a gyerekek is jönnek.
Én itt már csak annyit gondolnék, hogy apa gyorsan elfelejtette anyát, mert hát nem volt jó a kapcsolatuk, de ezt megbeszélték, hogy nem is lesz jobb, ezért váltak el. Apa onnantól szabad ember és azt csinál, amit akar.
Ja és nem vagyok megkeseredett(elhízott, elhanyagolt, idősödő, klimaxoló, stb, ki tudja miket gondoltok itt a normális értékekkel rendelkező válaszadokról) feleség. 20 éves lány vagyok, tele önbizalommal és boldog párkapcsolattal. Csupán csak tudom, mi az, ami "helyes" és mi az, ami "elítélendő és megvetendő".
Csak, hogy az új, mindenképpen "kapcsolatromboló" lenne, mivel amit leírtál csak elmélet, a gyakorlatban az élet teljesen máshogy működik!
A gyerekek kicsik, hogy ne azt higyjék, amit hallanak, anya meg mindenképpen arra spekulálna, hogy a Kérdező már rég képbe van.
Az, hogy mi helyes és mi nem jelen esetben, nem tisztünk, hogy megállapítsuk vagy ítélkezzünk.
A kérdés tekintetében meg a helyzet változatlan volna.
arra nem gondoltok hogy pszichésen megviseli a dolog és azért nem megy?egyszerűen nem tudja feldolgozni ami történt.nem olyan egyszerű ám..amúgy vicces hogy úgy gondoltátok hogy anyunál maradnak a gyerekek a te drága pasid meg hébe hóba megnézi.mert ha anyánál lennének a gyerekek a te párod hányszor nézné meg???akkor ki is passzolta le őket először?ja hogy ami anyukának kötelesség apucinak nem..
arról meg te mit tudsz hogy otthon milyen volt a viszonyuk?csak azt tudod amit a pasid mondott.aki ahelyett hogy megoldja a problémáit félrek.r.
persze gondolom sajnáltad szegény pasit,aki persze örült.
az a legszomorúbb hogy a gyerekek ba...nak rá az egészre.egyikőtök se normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!