Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Változik valaha párom gyermeke...

Változik valaha párom gyermekeivel a viszonyom? Megértik egyszer, hogy nem csak én vagyok a hibás, hanem az anyjuk?

Figyelt kérdés

Mikor összejöttem a párommal még házas volt. Tudom, hogy nem a legideálisabb, és hogy hibáztunk, de ez ellen már nincs mit tenni. 8 hónapja beszélte meg otthon, hogy mi a helyzet, válni akar. A felesége kiakadt (amit megértek), belement a válásba, de azt mondta ne higgyük hogy majd élünk szépen együtt, vigye a gyerekeket is. Még ezzel sem lenne baj, hisz tudtam, hogy vannak gyerekei, de azóta nem is nagyon látogatja őket. Utoljára 2 hónapja vitte el őket egy fél napra. Pedig addig állítólag jó anya volt, a párom szerint is. A gyerekek (9 és 7 évesek) most engem hibáztatnak elsősorban. Tény, hogy benne voltam hogy felborult az addigi életük, de arról, hogy az anyjuk így lepasszolta őket nem tehetek. Talán van valami pszichés baja, hogy nem kell neki annak a gyereke aki átvágta, nem tudom. Szóval kicsit felelősnek érzem/érezzük azért magunkat.

A gyerekeknek soha nem jó amit csinálok, mindig hisztiznek valamin. Az elején megértő voltam, 4 hónapja költöztünk össze, addig az apjukkal éltek, én egyedül. Nem látom hogy változna a helyzet. Sőt.

Mit tehetnék? Teljesen tanácstalan vagyok

2012. dec. 18. 10:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
15%

54-es

mi jogon ringyózol le valakit

talán megcsalt a férjed v.lelépett

ezen nem csodálkoznék

te sárkány

2012. dec. 29. 00:50
 92/94 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező! Ez sajnos benne van a pakliban, amikor családos emberrel jössz össze. Gondolj bele, ha ne adj isten valami történne az anyukkal, akkor is nálatok laknának a gyerekek. Ezt el kell fogadni (vagy nem),ez a te döntésed. A helyzet nagyon sokáig nem fog javulni az biztos. Az utolsó 3 választ, aki írta annak nagyon nem lehet rendben valami a lelkével.
2012. dec. 29. 09:24
 93/94 anonim ***** válasza:
21%

Előttem szóló,szerintem annak a lelke zavart,aki le ribancozta a szeretőt,meg aki rosszindulatúan rosszat kívánt nekik,stb.savazásokat írta....de tuti,hogy ők megcsalt nejek

én se szerető,se feleség nem voltam,de nem fekete-fehér az ilyen story,sokat látok magam körül

2012. dec. 29. 09:50
 94/94 anonim ***** válasza:
Igen, de nem mindegy, hogy látsz magad körül ilyeneket vagy veled történik. Óriási különbség ám. És igen ez a téma sok embernél kivágja a biztosítékot, ezt is meg lehet érteni. Elvégre nem erkölcsös a sztori.
2012. dec. 30. 15:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!