Hozzánk költözik a két unokatesóm, mit csináljunk?
Anyu be akarja fogadni a két apai ági unokatestvéremet a családba, de a két tesóm és én ezt nem szeretnénk. A két gyerek félárva, az apjuk meghalt, az anyukájuk (apám húga) külföldre akar menni ápolónőnek.
Ebben az a ciki, hogy anyám és apám elváltak hét éve, apámmal nem is lakunk egy háztartásban, anyámnak szinte semmi köze nincs az unokatesóimhoz, csak megsajnálta Magdit, a nagynénémet, mert nem tudnak megélni.
Anyu dolgozik napi 10 órát van távol. Az öcsém és a húgom osztjuk be a házimunkát, mert anyunak a csipcsuposabb dolgokra nincs ideje. Én 21 vagyok, főiskolába járok és semmi kedvem nincsen egy 12 éves meg egy 9 éves fiúra vigyázni. Időm meg pláne nincs két hiperaktív, debil gyerekre, akik a saját anyjukat sem tisztelik, verekednek és nem tanulnak jól.
Az otthonnak kéne egy olyan helynek lenni, ahol egy gyereknek csak az a dolga hogy nyugodt környezetben tanuljon, mint állat.
Bocsi de a 21 éves már nem gyerek.
#48-nak
> nagykorú vagy böven ki lehetne téged rakni otthonról ebbe
> az ügybe mélyen hallgatnod kéne. Ha nem akarsz velük lakni
> költöz el mert te nagykorú vagy ők meg gyerekek.
Komolyan, nem találok szavakat.
Vagyis ha egy szülő gyereke nagykorú és nem akarja, hogy vadidegen, enyhén deviáns gyerekek túrják szét teljesen az életét, nyugalmát, lakását, életterét, akkor költözzön el a saját lakásából? Hát nem szeretnék a gyereked lenni, közben várni, hogy mikor raksz ki ezért az utcára.
Kérdező: sikerült Jégtánccal beszélned?
költözzön el a saját lakásából?
Nem az ő lakása még csak nem is bérlő mert egy fillért nem ad haza.
21 éves és munka nélkül is majd 50 ezer forintos a havi jövedelme, inkább a felnött menjen mint 2 kidobott kiskorú.
Mi az, hogy nincs joga az anyukájának? Az, hogy papírilag az ő nevén van, egy dolog.
Attól még az anyukája fizet ott mindent. Tudom, hogy jogilag ez semmit nem ér, de azért nehogy már a lovat adjátok alá, hogy tegye ki az anyját, mert valaki az ő nevére iratta miután a szülők elváltak.
Egyes emberek nagyon nevetségesek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!