Nálunk van az unokatesóm pár napig, vagy hétig, és nem tudom mit csináljunk?
Figyelt kérdés
..van egy nővérem,de mivel én vagyok a fiatalabb nekem kéne foglalkozni vagyis vele lenni,beszélgetni meg ilyenek,csak nagyon nincs feloldódva...szótlan,meeg minden..és pl milyen pofátlanság lenne, ha én most elmennék valahovaq, és akkor ő maradna egyedül?de eddig se voltam nagyon sehol, és akkor most hetekig maradjak még otthon vele?És mégis mit csináljunk??..2008. jún. 29. 21:05
1/5 anonim válasza:
Attól is függ, hogy te hány éves vagy és ő hány éves. Ha már elég nagy, akkor vidd magaddal. Ismertesd össze a baráti társaságoddal, ők is sokat tudnak segíteni a feloldódásban. Vagy menjetek tópartra, sétálgassatok a közeli szép helyeken és közben beszélgessetek. Egy idő után biztos megnyílik. Semmiképpen se hagyd egyedül, mert az nagyon rosszul fog neki esni és csak még jobban bezárkózik.
2/5 A kérdező kommentje:
ő 12 én 14..de soha nem voltunk "úgy" jóban..szóval nem beszélgettünk komolyan, vagy ilyesmi pedig jó lenne..csak nem tudom hogy kezdjek hozzá:/
2008. jún. 29. 21:20
3/5 anonim válasza:
menjetek sétálni,tollasozzatok,labdázzatok,biciklizzetek,fessétek ki egymást,társasozzatok.Bocs,ha hülye ötletek ezek.Mi ennyi idősen ezeket csináltuk,nem tudom,mostanában mi érdekli a fiatalságot...
4/5 anonim válasza:
vidd nyugottan magaddal, persze ne egy nagyhanú társaságba. mutasd meg neki a környéket, és kérdezgezsd a sulijárol a barátairol. társasozatok egy jót vagy ha van valami video játékod (ps vagy xbox vagy a valami jó számítógépes játek) akkor kétszemélyes játékokat. kérdez meg mit akarna csinálni, mit szokott csinálni.
menjetek el sétálni, biciglizni. esetleg nagyi vagy más rokon van a közelben. ha van barátod/nöd mutasd be neki csináljatok a haverokkal programot.
de azt nefeljtsd hogy van 2 év közettek te már a nagy kamasz dogok iránt érdeklödsz ö meg még a kiskamasz dologk iránt.
5/5 anonim válasza:
szerintem is menjetek sétálni, vagy fürödni valahova pl. balaton, strand stb. vagy ha nem akkor egy közös kirándulást barátokkal,családtagokkal egy kis erdőbe vagy valahova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!