Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálunk van az unokatesóm pár...

Nálunk van az unokatesóm pár napig, vagy hétig, és nem tudom mit csináljunk?

Figyelt kérdés
..van egy nővérem,de mivel én vagyok a fiatalabb nekem kéne foglalkozni vagyis vele lenni,beszélgetni meg ilyenek,csak nagyon nincs feloldódva...szótlan,meeg minden..és pl milyen pofátlanság lenne, ha én most elmennék valahovaq, és akkor ő maradna egyedül?de eddig se voltam nagyon sehol, és akkor most hetekig maradjak még otthon vele?És mégis mit csináljunk??..
2008. jún. 29. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy te hány éves vagy és ő hány éves. Ha már elég nagy, akkor vidd magaddal. Ismertesd össze a baráti társaságoddal, ők is sokat tudnak segíteni a feloldódásban. Vagy menjetek tópartra, sétálgassatok a közeli szép helyeken és közben beszélgessetek. Egy idő után biztos megnyílik. Semmiképpen se hagyd egyedül, mert az nagyon rosszul fog neki esni és csak még jobban bezárkózik.
2008. jún. 29. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:
ő 12 én 14..de soha nem voltunk "úgy" jóban..szóval nem beszélgettünk komolyan, vagy ilyesmi pedig jó lenne..csak nem tudom hogy kezdjek hozzá:/
2008. jún. 29. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
menjetek sétálni,tollasozzatok,labdázzatok,biciklizzetek,fessétek ki egymást,társasozzatok.Bocs,ha hülye ötletek ezek.Mi ennyi idősen ezeket csináltuk,nem tudom,mostanában mi érdekli a fiatalságot...
2008. jún. 29. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

vidd nyugottan magaddal, persze ne egy nagyhanú társaságba. mutasd meg neki a környéket, és kérdezgezsd a sulijárol a barátairol. társasozatok egy jót vagy ha van valami video játékod (ps vagy xbox vagy a valami jó számítógépes játek) akkor kétszemélyes játékokat. kérdez meg mit akarna csinálni, mit szokott csinálni.

menjetek el sétálni, biciglizni. esetleg nagyi vagy más rokon van a közelben. ha van barátod/nöd mutasd be neki csináljatok a haverokkal programot.

de azt nefeljtsd hogy van 2 év közettek te már a nagy kamasz dogok iránt érdeklödsz ö meg még a kiskamasz dologk iránt.

2008. jún. 30. 08:51
 5/5 anonim válasza:
100%
szerintem is menjetek sétálni, vagy fürödni valahova pl. balaton, strand stb. vagy ha nem akkor egy közös kirándulást barátokkal,családtagokkal egy kis erdőbe vagy valahova...
2008. jún. 30. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!