Meghalt barátnőm pasija! 3 napja. Elütötték,2 hétig volt kómában. Hogyan segítsek neki?
Hogyan segítsem át ezen?Azóta ki se jön a szobájából csak bent sír..átmegyek hozzá mindennap beszélek vele.. de kb nem is érdekli miket mondok..félek valami hülyeséget fog csinálni..én is ismertem a pasit, nagyon jó barátom volt :(
én is kivagyok miatta :'( Mit mondjak barátnőmnek, hogy segítsek neki feldolgozni?:(
Talán egy kicsit hagynod kéne, hogy egyedül gyászolja a barátját...persze ezzel nem azt mondom, hogy ne foglalkozz vele, de hagyd,hadd dolgozza fel egyedül az emlékeit. Figyelj rá, legyél ott, ha segítséget kér, ezzel is mutatod,hogy számíthat rád. Az én legjobb barátom is elég nagy ,,veszteséget" szenvedett mostanában( igaz, egy lapon sem említhető ezzel az esettel, és ugyan direkt nem tudok neki segíteni,ott vagyok,ha szüksége van rám.
Hidd el,fontos hogy tudja, számíthat rád. De hagyd,hadd ,,búcsúzzon el" egyedül a barátjától.
F/22
Ne hagyd magára, főleg, ha idősebb nő!
Hány éves?
Egy ismerősöm barátja 20 évesen bent égett egy autóbaleset során, a barátnő legalább 2 évig gyászolta, de még fiatal volt, előtte állt az élet.
Egy 30-35 éves nőnél már hatalmas traumát okozhat a szeretett személy elvesztése.
Sajnálom:S
igen,hallgasd meg,légy vele,beszélgessetek :)
akkor majd talán egyhül a fájdalom.
de hagyd,hogy feldolgozza a halálát.
„Ne vigasztald a gyászolót, míg halottja előtte fekszik.”
Ez nagy igazság, a temetés után beszélgess vele sokat, menjetek el sétálni. Még előtte az élet...
Részvétem!
Sajnálom, ami történt!
Menj be a szobájába, beszélgessetek, hallgasd meg vagy csak egyszerűen üljetek egymás mellett szó nélkül, az is segíthet. Öleld meg sokszor, fogd meg a kezét, törődj vele, légy mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!