Kiderült hogy anyumnak kórházban kell maradnia jó pár hétig, mi az istent csináljak addig egyedül a húgommal?
Hány éves vagy?
Kaját tudsz ételszállítóktól is rendelni egész hétre. Kiválasztjátok a menüt és minden nap hozzák. Akkor a főttétel legalább megvan. Elmehettek minden nap enni is, pl főzelékfalóba, vagy más olcsóbb helyre. Vagy nekiállsz kísérletezni, előveszel egy szakácskönyvet és megtanulsz főzni.
A hugoddal pedig ülj le és beszéljétek meg, hogy édesanyátok egészsége érdekében összefogtok, hogy átvészeljétek ezt az időt. EZ azt jelenti, hogy te gondoskodsz róla, ő pedig segít neked és szót fogad. Ha ezt megbeszélitek, akkor ha erre emlékeztetheted ha valami nem stimmel.
Ez az ételszállítós dolog jó ötlet, már csak azt kell megtalálnom hol van ilyen.
Próbáltam én már főzni de azt senki nem ette meg (még én sem). Le sem merem írni hány éves vagyok... húszon túl.
Hogy húgommal hogy sikerülnek a dolgok nem tudom, ő is reménytelen eset, 10 éves, 5 perce ért haza barátnőkkel, itt vigadnak mintha olyan jó buli lenne hogy anyánk beteg és ők azt csinálnak amit akarnak.
Szia,eloszor is nem kell megijedni az elettol!!!
Nagyon sok lehetoseged van!Ha te akarod ellatni a hugodat,komolyan kell gondolkoznod!Ulj le es ird le az 1napi teendoket/felkeles,oltozni,reggeli,ha kell hugodnak a suliba kajat pakolni.../,elvinni ot suliba,utana vasarolni menni az uzletbe/nezd meg mi nincs otthon?/wcpapir,mososzerek.../,utana fozni vmit,ka akarsz,de nagyon sok keszetel van az uzletekbe amit csak meg kell melegiteni es sozni kicsit!!!!!!!!!!!!
Ha gondolod irj privit,segitek!
Nem piszkálódásként írom, de ha húszon túl nemhogy főzni, mosni, de még vásárolni sem tudsz, akkor nagyon-nagyon itt volt az ideje, hogy ezeket megtanuld, hiszen valóban FELNŐTT ember vagy! Van, akinek ez úgy sikerül, ha bedobják a mélyvízbe, hiszen az életben ennél nagyobb problémák is fognak adódni, és akkor mit fogsz csinálni??
A húgodat pedig próbáld határozottan jobb belátásra bírni, hiszen most rád van utalva, úgyhogy kénytelen lesz alkalmazkodni valamennyire.
Ja, az ételszállítás:
www.gastroyal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!