Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült hogy anyumnak kórházb...

Kiderült hogy anyumnak kórházban kell maradnia jó pár hétig, mi az istent csináljak addig egyedül a húgommal?

Figyelt kérdés
Ketten maradtunk. Nem elég hogy nincs nála rosszabb gyerek, elviselhetetlen, nem hallgat rám, de én se főzni se mosni, semmit nem tudok. Nem kell mondanotok, tudom hogy egy lúzer vagyok mert azt sem tudom hol keressem a boltba a kenyeret, pedig már felnőttnek számítok. Most beparáztam, mi lesz velem, mit csináljak? Ti mit tennétek? Elküldhetném húgomat az apjához, akit utál, de azért az nagy kib*szás lenne, de legalább enni kapna rendesen. Ohh hát, nem tudom...valami ötlet?
2009. jún. 3. 11:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Kaját tudsz ételszállítóktól is rendelni egész hétre. Kiválasztjátok a menüt és minden nap hozzák. Akkor a főttétel legalább megvan. Elmehettek minden nap enni is, pl főzelékfalóba, vagy más olcsóbb helyre. Vagy nekiállsz kísérletezni, előveszel egy szakácskönyvet és megtanulsz főzni.

A hugoddal pedig ülj le és beszéljétek meg, hogy édesanyátok egészsége érdekében összefogtok, hogy átvészeljétek ezt az időt. EZ azt jelenti, hogy te gondoskodsz róla, ő pedig segít neked és szót fogad. Ha ezt megbeszélitek, akkor ha erre emlékeztetheted ha valami nem stimmel.

2009. jún. 3. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a jó benne az, hogy végre elmehetsz a boltba, fölfedezheted, mi hol van. Anyukád is biztos tud mondani egy-két egyszerű dolgot, esetleg a rokonságban, vagy az ismerősök közül valaki segíthetne. Legközelebb, ha neked kell valamiért helyt állnod, már jobban fog menni, sőt, magaddal is jót teszel.
2009. jún. 3. 12:00
 3/12 A kérdező kommentje:

Ez az ételszállítós dolog jó ötlet, már csak azt kell megtalálnom hol van ilyen.

Próbáltam én már főzni de azt senki nem ette meg (még én sem). Le sem merem írni hány éves vagyok... húszon túl.

Hogy húgommal hogy sikerülnek a dolgok nem tudom, ő is reménytelen eset, 10 éves, 5 perce ért haza barátnőkkel, itt vigadnak mintha olyan jó buli lenne hogy anyánk beteg és ők azt csinálnak amit akarnak.

2009. jún. 3. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
ha 20-on tul vagy akkor parancsolj mar ra a hugodra! hogy most igen is segit neked vagy tanul vagy vmi...szerintem huszon evesen kene tudj boldogulni egy fele annyi idos lanhnyal, aki mellesleg a hugod.
2009. jún. 3. 12:54
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Bárki rokon nincs? Vagy lány barát?
2009. jún. 3. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia,eloszor is nem kell megijedni az elettol!!!

Nagyon sok lehetoseged van!Ha te akarod ellatni a hugodat,komolyan kell gondolkoznod!Ulj le es ird le az 1napi teendoket/felkeles,oltozni,reggeli,ha kell hugodnak a suliba kajat pakolni.../,elvinni ot suliba,utana vasarolni menni az uzletbe/nezd meg mi nincs otthon?/wcpapir,mososzerek.../,utana fozni vmit,ka akarsz,de nagyon sok keszetel van az uzletekbe amit csak meg kell melegiteni es sozni kicsit!!!!!!!!!!!!

Ha gondolod irj privit,segitek!

2009. jún. 3. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jókat írnak neked, de a legfontosabb, hogy a húgoddal próbálj meg beszélni, ijessz rá, ha kell. Vagy megpróbál veled normálisan élni ezen a pár héten, segíteni, vagy költözik a gyermekek átmeneti otthonába.
2009. jún. 3. 14:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem piszkálódásként írom, de ha húszon túl nemhogy főzni, mosni, de még vásárolni sem tudsz, akkor nagyon-nagyon itt volt az ideje, hogy ezeket megtanuld, hiszen valóban FELNŐTT ember vagy! Van, akinek ez úgy sikerül, ha bedobják a mélyvízbe, hiszen az életben ennél nagyobb problémák is fognak adódni, és akkor mit fogsz csinálni??

A húgodat pedig próbáld határozottan jobb belátásra bírni, hiszen most rád van utalva, úgyhogy kénytelen lesz alkalmazkodni valamennyire.

2009. jún. 3. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, az ételszállítás:

www.gastroyal.hu

2009. jún. 3. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Türelmetlenség, sőt düh sugárzik a kérdésedből.Az ilyesmi tönkreteszi az ember egészségét.( Isten nevét nem szoktuk így, pláne írásban, ilyen fórumon.) Először is el kell fogadnod a helyzetet, sőt szembenézni ve. ele. A a sok jó válaszból biztos tudsz választani, hogy mit tegyél. Az is igaz, hogy kézbe kell venned az életedet, sőt a hugodét is. Legjobb, ha megbeszéled magaddal, meg vele.
2009. jún. 3. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!