Tegnap este kivettem a fagyasztóból húst ma ebédre. De mégse kellene.4 főre vettem ki húst, de egyedül maradtam. Ha megcsinálnám, egy hétig enném. Mit lehetne vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Újrafagyaszthatom, vagy nem? Lesz vmi baja, ha ismét lefagyasztom?2010. jún. 6. 06:56
1/6 anonim válasza:
Nyersen nem fagyaszthatod újra. Készítsd el,és úgy fagyaszd le. Pörköltet,sültet,rántottat is lefagyaszthatsz nyugodtan. Csak krumpli ne legyen benne,mert az nem jó kiengedve.
2/6 anonim válasza:
Ha pörköltet főzöl, azt több féle körettel eheted. Tészta, főzelék. Csinálhatsz belőle székelykáposztát, rizseshúst. Igy azért nem annyira unalmas több napon keresztül enni.
Persze nem irod, hogy milyen húst olvasztották fel.
3/6 anonim válasza:
Gyakorlatilag MINDEN húsételt le lehet fagyasztani (és kiolvasztva ugyanolyan finom, mint frissen), én biztos nem ennék napokig ugyanazt - akár különféle köretekkel sem. NYersen ne fagyaszd vissza, készitsd el, és a készet tedd a fagyasztóba.
4/6 anonim válasza:
múltkor én is így jártam, ráadásul rohannom is kellett a buszhoz, úgyhogy annyit csináltam csak h kevés olajon, serpenyűben elkészítettem, aztán majd kukoricás, ananászos husit tudok belőle csinálni :)
5/6 anonim válasza:
Ha olyan pácold be,vagy főzz belőle valamit.Mondjuk pörit.Bármit,amit hozzá adnál azt ne rakd bele, és ha kihűlt nyugodtan rakd be a fagyasztóba.Így akár 1 hónap után is elő veheted bátran.
6/6 anonim válasza:
Add a kutyäknak, te meg legyel Vega.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!