18 éves lány vagyok, és egyedül leszek itthon egy hétig. A barátom most szakított velem, barátnőim közül meg mindenki nyaral, senki nem ér rá hogy kijöjjön hozzám pár napra. Szerintetek mivel töltsem ezt az időt, hogy ne unatkozzak?
Nézz animééét !
Ha eddig úgy voltál vele, hogy omg az kisgyerekeknek való, nem...! Csak legalább egyet nézz meg, és majd akkor elhiszed, hogy tökjó.^^ Én rengeteg időt elbaszok anime nézéssel...:D Nézz pl. Nanat, az olyan szerelmeses,vagy Death Note, ez meg olyanolyan tökjóóóó én imádom, vagy ha harcolüsabbakat szereted akkor Soul Eater, vagy ha pl a véresebbeket Elfen Lied-et ajánlom. :) Vagy ha mondjuk vicceset akkor Golden boy, vagy a yaoi-ik is jók,(melegekről szól xD) pl. Gravitation,Strawberr Panic.
(Google-ba beírod az anime nevét, + h 1.rész, kidobja,megtalálod..:))
Jó anime nézést! (ha megfogadod tanácsom.) Nekem legalábbis nagyon tetszenek,pedig előtte énis úgy álltam hozzá, hogy haggyanak már vele. :D
Ismerős helyzet. Én rajzolgatok, eljárok napozni(igazából az árnyékban ülök és olvasok mert nem bírok a napon lenni)tv-t nézek, gépen játszok. Itt is szoktam munkálkodni : www.polyvore.com
Blogokat olvasok, E-book-ot olvasok, lassan eltelik a nap... Esténként futok.
ha jól nézel ki, én szivesen elszórakoztatlak ;)
de ha randa vagy akkor maszturbáljá
jól nézek ki, és értelmes időtöltésre gondoltam..
a normális válaszokat köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!