Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült hogy anyumnak kórházb...

Kiderült hogy anyumnak kórházban kell maradnia jó pár hétig, mi az istent csináljak addig egyedül a húgommal?

Figyelt kérdés
Ketten maradtunk. Nem elég hogy nincs nála rosszabb gyerek, elviselhetetlen, nem hallgat rám, de én se főzni se mosni, semmit nem tudok. Nem kell mondanotok, tudom hogy egy lúzer vagyok mert azt sem tudom hol keressem a boltba a kenyeret, pedig már felnőttnek számítok. Most beparáztam, mi lesz velem, mit csináljak? Ti mit tennétek? Elküldhetném húgomat az apjához, akit utál, de azért az nagy kib*szás lenne, de legalább enni kapna rendesen. Ohh hát, nem tudom...valami ötlet?
2009. jún. 3. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Látom, hogy régi kérdés, de a jótanács sosem árt.

Ha főzni nem tudsz akkor is főzz!

A krumplis tészta nagyon finom és könnyen elkészíthető. Felteszed a krumplit meg a tésztát főni és amikor már puha leveszed. A vízbe tegyél egy kevés sót, hogy ne legyen ízetlen. Aztán olajon megpirítasz egy kevés hagymát amikor megsült akkor pirospaprikát adsz hozzá (én 2-3 fejhez szoktam adni 2-3 kanállal). A hagyma olajos levét ráöntöd a tésztára. Tejföllel már ehetitek is.

Lecsót is csinálhatsz. Szinte minden boltban van előre elkészített lecsó befőttes üvegben. Annyi a dolgod, hogy felteszel egy kis hagymát pirulni, aztán mehet rá a lecsó és a végén beleütsz 2-3 tojást. Én tejföllel szoktam enni.

Van még a rántotta amit minden ember meg tud csinálni. :D

Felütsz egy pár tojást és megsütöd kevés olajban. Ha a tojás magában uncsi akkor tegyél hozzá fűszereket, hagymát, gombát, sonkát, bacont.

Bio boltokban vagy dm-ben lehet venni szóját.

Azt is pici olajban megsütöd és mindenféle fűszert adhatsz hozzá. Vehetsz gyorsfagyasztott kajákat. Hagymakarika, rántottsajt, rántotthús, sültkrumpli és csak bedobod a sütőbe és megvárod amíg megsül és amikor jónak találod kiveszed. Vehetsz virslit is amit csak vízbe megfőzöl és mustárral meg kenyérrel tök jó. Én pl nagyon szeretem a rántott zöldségeket (mivel vega vagyok). Csinálhatsz még mackot. Édességnek palacsintát, csokismuffint. Ajánlom figyelmedbe a mindmegette.hu-t.

Kérd meg a húgodat, hogy segítsen! Legalább ő is tanul valamit. Én 10 évesen sürögtem forogtam a konyhában. :P

És olyan jókat nevettem bátyussal amikor együtt főztünk. :)

L/14

2010. okt. 26. 23:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Még úgy a végére megjegyezném, hogy gyakorlat teszi a mestert :DD
2010. okt. 26. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!