Akkor engem most kihasznált és átvágta a fejemet az unokatesóm, akire úgy néztem, mintha a testvérem lenne? :" (
Hát át.
Ha nagyon zavar akkor beszélj vele, azért csak nem ok nélkül, tudd meg, hogy miért viselkedik veled így.
Mellesleg, akivel 13-14 éves korodban még esetleg jól kijöttél, lehet hogy később egyáltalán nem fogsz. Most fejlődik ki mind a kettőtök igazi felnőtt személyisége, nem biztos, hogy továbbra is passzolni fogtok sok dologban, és lehet, hogy nem lesztek már olyan közeli kapcsolatban mint voltatok. Ez nem is baj, majd találsz magad mellé való barátokat.
Az unokatesó fiú vagy lány? Mert ha fiú, és a barátnője az barátNŐ, akkor, lehet féltékeny rád a csaj, és ez van az egész mögött. Meg ha embernek új kapcsolata, vagy akár csak haverja van, hajlamos elhanyagolni a régieket. Ez sajnos tahóság, de mindennapos.
Egy jó tanács, kicsilány: ez egy anonim oldal, nem tudom, mennyire szeretnél a névtelenségben, lenyomozhatatlanságban maradni, de nem csinálod vmi jól. Kint van a neved, és helyek, helyszínek is, ami alapján beazonosítható vagy. Ez persze nem egy olyan kérdés, aminél nagy hátrány érhet, ha kiderül, ki vagy, de talán mást is fog kérdezni... Szóval csak óvatosan ;)
Hát szerintem is át lettél vágva sajnos. Jobban volt, amíg nem volt jobb, addig jó voltál te is. Sajnálom, figyelj rá, hogy a jövőben ne hagyd magad megtéveszteni.
25/N
Hát átvágott.
De most komolyan, ennyire naiv vagy? Hogy-hogy nem érted, milyen fontos adat? A neved Németh Regina, 14 éves vagy, november tizenhatodikán Orosházán a a TKKI-ben voltál nyílt napon anyukáddal... Ennél többet szinte meg sem athatnál, max. a telefonszámod kéne, de aki csak félig is ismer, az egyből tudja ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!