Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki él normális életet: a...

Ki él normális életet: a bulizós unokatesóm, vagy én aki nem jár bulizni?

Figyelt kérdés

Én itthon ülő típus vagyok, 2-szer voltam csak diszkóban, inkább olvasok pl. Ő minden pénteken, szombaton bulizik, mozizik a barátnőivel, alig van otthon.

Na jó így leírva az ő élete jobb, de ahogy én csinálom meg fogom bánni?

2012. okt. 13. 19:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Vagy megbánod, vagy nem. Ezt mi honnan tudjuk?
2012. okt. 13. 19:45
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül fogod megbánni. Szerintem jó néha kimozdulni, de olyan helyre menj, ahová szeretnél, ahol jól érzed magad. Ha nincs olyan, és otthon jól érzed magad, akkor nincs gond. Valaki nem szeret elmászkálni és később se hiányolja. Ha te jól érzed magad és neked nem hiányzik, nincs gond.
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nem fogjuk megmondani, megbánod-e vagy sem. Ha neked hiányzik a bulizás, mozizás, társasági élet és csak valami gát vagy beidegződés miatt nem mész, akkor elképzelhető, hogy bánni fogod.

Alapvetően egyikőtök sem él "normálisabb" életet, mint a másik. Ez most pont olyan, mint ha azt kérdezném, melyik szín a "normálisabb", a kék vagy mondjuk a piros?

Van, akinek jobban tetszik az egyik, mint a másik, de mindkét szín normális.

4/19 anonim ***** válasza:
100%

A korotok nem mindegy, 12-16 évesen nem igazán normális még az éjjeli kimaradás, 18 körül viszont bármelyik lehet normális.

Nincs ilyen, hogy CSAK ez vagy az a normális élet. Mértékkel a bulizás is belefér, ha valaki jól érzi magát, de ha nem, akkor az a nem normális, ha odamegy és rákényszeríti magát...

2012. okt. 13. 19:47
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
Az él normális életet aki úgy él ahogy neki tetszik és nem kérdezget hülyeségeket gyakorikérdéseken.
2012. okt. 13. 19:49
 6/19 anonim ***** válasza:

Te ilyen beállítottságú vagy, tesód másmilyen

Nálunk hugom jár el itthonról, és én vagyok itthon lévő típus

20/F

2012. okt. 13. 20:09
 7/19 anonim ***** válasza:
én idén nyárig össz-vissz 3x voltam szórakozóhelyen bulizni(a többi ilyen baráti összejövős házibuli volt). az iskolával foglalkoztam, azt csináltam amit te. idén nyáron viszont volt ereszd el a hajam. néha kicsit túlzásba is estem. nekem így jó. semmit nem bántam meg, nem érzem azt, hogy kimaradtam volna bármiből is. 20L
2012. okt. 13. 20:10
 8/19 anonim ***** válasza:
72%

Mindenképpen meg fogod bánni, és azt fogod érezni, hogy valami kimaradt, HA: elhiszed azt a baromságot, hogy minden embernek ki kell élnie magát, és ettől szép az élet - mindenkinek.

A legtöbb ember akkor kezd el bánkódni az elmulasztott dolgokon, mikor kattogni kezd, hogy biztos jól csinált-e mindent. Ne tedd. Ha a saját igényeid szerint élsz, és jól érzed magad jelenleg, akkor nem maradsz le semmi olyasmiről, ami számodra fontos lehet.

2012. okt. 13. 20:13
 9/19 anonim ***** válasza:
Én azt mondom mindkettő normálisnak számít. Nem kötelező senkinek bulizni járni, vagy épp otthon ülni.
2012. okt. 13. 20:16
 10/19 anonim ***** válasza:

Már most kételkedsz benne, ez később felerősödik és 30 évesen fogod magad kiélni.

Én sokat buliztam tizenévesen, már meguntam, évek óta nem voltam szórakozóhelyen.

23F

2012. okt. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!