Van egy unokatesóm, aki nagyon gyerekesen viselkedik, pedig már 9 éves. A nagyszülőkkel meg vele lemennénk 5 napra a Balatonra. Le merjek menni velük? Mert ha összeveszünk ' neki lesz igaza'.
Tudom, meghökkentő lesz amit írok, de a legtöbb 9 éves elég gyerekesen viselkedik. :)
A felnőttes személyiségvonások kialakulására még bizony várnod kell mintegy 10 évet.
Mindazáltal adok tanácsot, mert ingyen van.
Menj le velük bátran! :D
és te hány éves vagy? 10?
Igen, ezek a 9 évesek mind ilyenek! Tudom, rohadt dolog. Ha egy kicsit is felnőttesen viselkednének, el is küldeném a gyerekeimet dolgozni, az is felnőtt dolog.... áááááááááááááááááá
Persze én is gyerekesen viselkedtek akkor, ő fiú és 8 évesen még barbit nézett !
Amu úgy mivel a szüleim elváltak ott nem szeretnek a nagyszülők , ezért adnak neki mindig igazat. Csinálok vmit, ő utánoz , baja esik. Ki a hibás? ÉN
"Amu úgy" --ez meg mi?
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy még te is gyerek vagy...
Mégis hogy a nyűbe viselkedjen egy 9 éves???
Ja a mai normák mellett tényleg elfogadhatatlan hogy ennyi idősen még gyerek...-.-"
OMG. Te se gondolod komolyan kérdező :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!