Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » FONTOS! Anyuval mindig összeve...

FONTOS! Anyuval mindig összeveszünk mindenen. Mit tegyek hogy ne legyen ez?

Figyelt kérdés

Mostanában mindenen összeveszünk. Most pl azért , mert elraktam 2 gombostût a fiókomba.

A multkor egy veszekvés után sírva futottam hozzá .

Azután minden jolment 2 napig. Minden nap masziroztam , pusziltam , öleltem , ha beteg volt , segitettem mindenben.

Most pedig feldobott mindent , hogy nincs miért színleljem azt hogy sajnálom hogy beteg , nincs amiért anyu helyett anyukámnak szólítsam , nincs amit mindig öleljem.

Hogy õ mindig rám gondol , és nekem akarja a jót.

Azt szokta mondani , hogy híd alá kergetem (ezt amikor esetleg rendetlenséget hagyok) , hogy elvettem 5 évet az életébõl , hogy miattam fog meghalni.

Nagyon rosszul esik ilyenkor , mindig fáj a szivem is , pulzusom felgyorsul , és rosszul érzem magam.

Van amikor rendet rakok , mindent megcsinálok ,de akkor azon veszekedik , hogy miért tettem el pl a táskáját olyan helyre , ahol nem fogja megtalálni , mert nem oda szokta rakni.

Van amikor 1-2 napig nem is szólunk egymáshoz (ketten lakunk 1 lakásban , apum most külföldön dolgozik.

Az lenne a kérdésem , hogy hogy lehetne ezt megelõzni , ezt a minden napi veszekvést?

Tudom , mindenki veszekszik , de ez azért nekem sok. Mit tegyek?

12/F

2012. máj. 11. 16:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Most úgylátom hogy folyt az orra vére , de félek megkérdezni , mert megmondja , hogy ne színleljek :s
2012. máj. 11. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyen édesanyád volt, nem vigaszképp, de az én szüleim ennél is durvábbak voltak.Ha egy anya azt mondja,hogy Te csak éveket,pénzt.....stbt veszel el az életéből,akkor biztos nem stimmel valami a lelki világában.Lehet,hogy esetleg apukád hiányzik neki, mert most egyedül van veled.Ezt nem mindenki viseli könnyen, bár ez nem mentség arra,hogy miért is ilyen veled.Már én is anyuka vagyok, látom a dolgot mindkét oldalról.Én soha nem mondenék ilyet a gyerekemnek!Szerintzem egy alkalmasabb pillanatban kérdezd meg tőle,hogy mi bántja, mert a fia vagy, és segíteni akarsz nek.És mondd meg,hogy tudod,mennyire nehéz egyedül neki, veled, de itt vagy neki.Szerintem ennyi elég, ha hárpia lesz ezek után is, akkor nemigazán lehet mit tenni.
2012. máj. 11. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
"van", bocs
2012. máj. 11. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Ülj le vele beszélgetni. Mond el neki, hogy amikor aggódsz érte, akkor komolyan gondolod, szereted őt és rosszul esik neked az, amiket mond neked és ahogy viselkedik veled szemben. Valószínű, hogy azért mond-tesz ilyeneket, mert most egyedül kell mindent csinálnia és nehéz neki, de ettől még nem kéne túldramatizálnia mindent. Mert ez az a bizonyos "bolhából elefántot" téma.

Én is folyton veszekedtem ilyen korban az anyukámmal. Már 24 éves vagyok, magam is anyuka, de még most is össze tudunk veszni valami marhaságon. De ő is így van az ő anyukájával.:) De ezek ellenére nagyon jó a kapcsolatunk. Én megtanultam elfogadni őt olyannak, amilyen, de ami nem tetszik, azt mindig is megmondtam és megmondom ma is. És ezzel így van ő is.

A lényeg tényleg az, hogy beszélgetni kell.

2012. máj. 11. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!