Mit tegyek a nagyszülőkkel? Szeretem őket, de vannak nézeteltéréseink.
Nagyszüleim nem szeretik az állatokat. Anyuéknál is van, meg a páromnál is. Ha felmegyünk látogatóba, nem tudunk több órát maradni, általában 2-2,5 óra után eljövünk, a kutyákra hivatkozva, hogy séta idő van, vagy mielőtt esik haza kell vinni őket a kertből stb.
Anyagilag nem akkora megterhelés (sok mindenről lemondtam, hogy lehessen kutyám és macskám), mint ők azt hiszik.
Többször mondták, hogy adjuk el őket, mérgezzük meg, engedjük szabadon stb.
Oké, ők nem szeretik őket, vagyis inkább a papám. Mama allergiás az állatszőrre, de amikor képeken nézi az állatainkat, mondja hogy aranyosak.
De nem értem,miért akarják megtiltani nekünk, hogy mi szeressük őket? Mert koszt csinál, pénzbe kerül, nagy felelősség stb.
Szeretem őket, meg hát mégis csak a nagyszüleim, de néha már csak azért sem megyek fel, (2-3 hetente szoktam, előtte hetente feljártam), mert nem akarom azt hallgatni, hogy szabaduljunk meg az állatoktól.
Fogadd el őket ilyennek. Ha felhozzák a témát, mondd meg, hogy ismered a véleményüket, többet nem akarsz róla beszélni.
Ami viszont nagyon fontos! Soha, de soha ne add a kutyának azt az ételt, csontot, amit ők adnak. Dobd ki.
Mert az ilyenek simán belekevernek patkánymérget a kajába, nem csak mondják. Vagy ha netán meglátogatnának titeket, soha ne hagyjátok őket kettesben a kutyákkal!
Á, nem mernék megmérgezni őket, mert tudják, hogy akkor egy életre megharagudnánk.
Ha jönnek hozzánk, a kutyákat vagy elzárjuk, vagy a kertbe visszük ki. (panelben lakunk de a közelben van egy kertünk)
A mama ezer éve nem volt nálunk, a papa is ha felugrik, 10-15 perceket marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!