Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálta az unokatesóm?

Ezt miért csinálta az unokatesóm?

Figyelt kérdés
Pár napja voltunk náluk. Én szeretem az uncsitesóimat, főleg a kisebbet. Aznap is a nyakamba ugrált, meg én is egyszer-kétszer felvettem. Ekkor elkezdte csapkodni a fenekem, meg párszor megsimogatta a karom. A fenekem nem úgy erőszakból csapkodta, hanem mint pl egy párkapcsolatban, remélem értitek. Hasonló testalkatom van, mint az anyukájának, nem olyan kövér, de azért vastag. Talán azért csinálta volna, mert látta, hogy apukája is ezt csinálja anyukájával? Bár nem hinném, hog előttük csinálnak ilyesmiket. Vagy csak elkezdték érdekelni a lányok és én jó "próbababának" tűntem? A kisfiú 8, én 16 éves lány vagyok.
2012. aug. 28. 09:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg érdeklődik, és minden alkalmat kihasznál tapasztalatok gyűjtésére, "gyakorlásra". Az én egyik unokaöcsém is szokott ilyeneket csinálni, meg mindig bókol is... A kisebbik meg - 4 éves - vetkőztetni akar, meg csókolózni velem XD
2012. aug. 28. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!