140 kilométer szakít el a páromtól. Szeretnénk már családot, de szülővárosunkból egyikünk sem szeretne elmozdulni. Mit csináljunk, milyen kompromisszumokat ajánltok?
Egy harmadik város.
Pl te Békéscsabán élsz, ő meg miskolci, akkor költözzetek Nyíregyházára.
nézőpont kérdése...én baromira örülnék ha csak 140 kilométerre laknék a páromtól :)
de szerintem oda kell költözni ahol több a lehetőség, vagy akár a két város közé félúton egy harmadikba.
Hát pedig ha nem éltek egymás mellett abból baba nem lesz.
Vagy viszlát vagy egyikötök feladja, más nincs. Illetve van, a lottó ötös, akkor mehettek együtt Ibizára.
Ha leírnád, mi szól melyikőtök városa mellett, könyebb lenne válaszolni.
- pl. munkátok? mennyit kerestek, mióta dolgoztok ott, van-e máshol lehetőségetek?
- vagy esetleg még tanul az egyikőtök?
- családdal ki mennyire tartja/szeretné tartani a kapcsolatot, valamint kit mennyire tudnak támogatni
- lakhatási körülmények hol jobbak? Van-e egyikőtöknek vagy akár mindkettőtöknek saját lakás/albérlet, és melyik az ideálisabb?
- autózással hogy álltok? jogsi, kocsi van?
- melyik városban több a lehetőség, normálisabb a légkör?
esetleg azt is leírhatod, konkrétan melyik városokról van szó.
Azt a kérdést kihagytad hogy:
- lottózik valamelyikötök?
Nem vágod hogy egyikük sem költözne? Leirta kerek-perec. Levelező szex, még ezt tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!