Mit csináljunk bátyámmal és a barátnőjével?
anyám engem faggat h mit kéne tenni h bátyám és a barátnője .... mert h lusta meg állandóan egymás nyakában szájában egymáson ..... szokásos duma ... h én mondjam meg h mit csináljunk hogy...
mert akármiről van szó ami barátnőjével van ...hát apa az nem bírja ...és h van ugye munka itthon meg segíteni is kell és apa kimondja a véleményét és erre Norbi felkapja a vizet aztán apa is aztán szikrázik a levegő Norbi bent rí a szobájába .... -.- katasztrófa ...és mindkét szülejem az één füülemet rágja h mit csináljunk/janak
nekem is van barátom, de őt szeretik a szüleim, illetve vele nem az van, hogy csak egész nap az ágyban fekszünk, mint a bátyámék, hanem mindenfélét csinálunk (kártyázás, sétálgatás, túrázás, stb.)
meg segíteni is szokott itthon, stb
Még nem élnek együtt a bátyám és a barátnője
Csak két hetente hétvégenként jár át ide (bátyám meg a másik hétvégén megy át hozzájuk, mert a megye másik végében lakik a barátnője)
Ha csak 2 hetente jár át, azt igazán kibirhatjátok.
Az, hogy ilyen "öregesek" az ő bajuk. Majd megunják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!