Este 10kor nem bunkóság "idegenekhez" menni szivességért? Mit csináljunk öcsémmel és a barátnőjével? :S
Nem hiszem el, hogy a csapatból nincs senkinek nyomtatója, de még a csajnak sincs, csak az öcsédnek, illetve a ti családotoknak. Ha itt laktok pesten, vannak éjszaka is nyitvatartó fénymásoló-nyomtató üzletek, menjen oda, mert szerintem bunkóság, ha már ezt kérdezted.
Mégha külön szobába lenne a nyomtató, még meg is lehetne oldani, hogy egyáltalán ne találkozzanak anyudékkal, de ez így tényleg kellemetlen helyzet.De az iskolában is lehet általában valahol nyomtatni.
(mondjuk annyiban megértő leszek, hogy én is utolsó utáni pillanatos vagyok.)
álljatok a sarkatokra, és küldjétek al a búsba a csajt a nyomtatnivalójával együtt
ne hagyjátok, hogy a fejetekre nőjön, mert ez csak a kezdet lesz
Hát nekem a páromékhoz nincs pofám este 8 után betoppani, pedig mi 3 éve vagyunk együtt...nem csak nyomtatni de másért sem megyek este 8 után, ha ott vagyok is 9 után húzom a csíkot, nehogy zavarjak, van egy húga, két szobás lakás stb...szóval elég modortalanság szerintem is este 1o kor odaállítani. Engem zavarnak ezek a helyzetek és kényelmetlenül érezném magam szóval nem mennék, de én mindent túlreagálok a párom szerin is, szóval lehet hogy nem kell adj a véleményemre:P :)
Amúgy miért nem intézték du?
19-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!