Este 10kor nem bunkóság "idegenekhez" menni szivességért? Mit csináljunk öcsémmel és a barátnőjével? :S
Nem azért,de ha van közös(?)lakásod a vőlegényeddel,akkor miért nem húzol oda,hogy a tesód hozhassa a barátnőjét,ha már olyan gond,hogy odajár a lányhoz.vagy miért nem te alszol a nappaliba,miért a szüleidnek kell?
Szerintem te nem vagy normális.
Én a tesónak még egy kanál cukrot is adnék,ha éjjel 2-kor jutna eszébe(még a szomszédnak is)
Nyomtat közbe meg lehet beszélni,hogy azért heti rendszerességgel ilyen ne legyen,sőt a tesód,vagy te is kinyomtathatja,addig ül a konyhában és nem látja a pizsit a szüleiden.
00:07-es! Ne magadból indulj ki, hogy mert te is ilyen pofátlan lennél. akárhogy is nézzük, van egy határ, amit be kell tartani! szerelem ide vagy oda! A lányról sztem ez is már éppen eleget mondd el, hogy nem voltak képesek többen megcsinálni valami kötelező feladatot, csak az utoldós pillanatban és még erre rájön az is, hogy szinte idegeneket zaklat este 10-kor. én úgy emlékszem a tanulmányaim során, hogy este 6-ig lehet telefonálni hivatlaos helyekre (munkahely, tanár stb...) és 8-ig lehet (illetve illik) zavarni az ismerősöket, rokonokat! Nah, most a lánynak a lány még egyáltalán nem nevezhető családtagnak, másrészről, akkor is bőven túllépte a megengedett időpontot, ami egyenlő az ő butaságával és tudatlanságával! Ugyanakkor lehet, hogy van nekik egy közös lakásuk, csak még nem tudnak beköltözni, mert még nincs olyan állapotban, pl.: szükség van még némi javitgatásra, szerelésre stb...
Szerintem nyugodtam mondjátok meg a lánynak, hogy ez egy kivételes alkalom volt, de legközelebb ne forduljon elő. szivesen segitetek neki, de akkor legyen kedves előre szólni és időben érkezni! mert mindenkinek szüksége van a pihenésre és a magánéletre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!