Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Este 10kor nem bunkóság...

Este 10kor nem bunkóság "idegenekhez" menni szivességért? Mit csináljunk öcsémmel és a barátnőjével? :S

Figyelt kérdés
Öcsém barátnője most fog ide érni, azért jön, hogy nyomtasson. Ennél azért értelmesebbnek ismertem meg, nem gondoltam, h este 10 után idejön nyomtatni! Ráadásul a nagyszobában van a nyomtató, ahol anyumék alszanak, és anyu hajnal 5kor kel, apu meg fél6kor, és nem tudnak aludni emiatt, mert akkor a lány látja őket pizsomában az ágyban és olyan ciki. Annyira nem értem. Ráadásul csak 4-5 hónapja vannak együtt, és a családból senki nem igazán kedveli a lányt, én az utóbbi néhány napban jöttem rá, h egész rendes, de most csalódtam. És azért jön hozzánk nyomtatni, mert a több hónapja kiadott sulis feladatot nem csinálták meg a csapatukkal, és ma este csinálták meg, holnap reggelre kell kinyomtatva. Most ez normális??? Épp hogy köszönő viszonyban van a családtagokkal. Amúgy 17 éves, öcsém 19, de ha mondanék erre most vlmit, kiverné a hisztit, csapkodna, és én lennék a leggonoszabb. Anyum szintén ezért nem mer egy szót sem szolni, pedig ki van akadva. Kicsit elszállt magától öcsém, és ha a barátnőjéről van szó, akkor csak az érdekli, mindenki más le van sz*rva. Szerintetek mit tegyünk???
2010. ápr. 25. 22:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

07.27:

De én magamból indulok ki!

Én ugyanis nem sajnálom mástól azt,ami nem is az enyém,ha tudok bárkinek szivesen segítek.

Valószínű a kérdező anyja is ilyen,mert különben a fiú nem merte volna odaküldeni a barátnőjét.

Más kérdés,hogy a kérdező meg egy egoista hisztérika,akinek a saját anyja se meri elmondani,hogy édes lányom egy kis szivességbe nem halt még bele senki...

2010. ápr. 26. 13:39
 22/23 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott, hogy a lakás teljes körű felújítás alatt áll, mindenhol sitteszsákok és szétzúzott parkettadarabok, a falak még nincsenek felhúzva. Haladunk, amilyen gyorsan tudunk, de nem megy az 5 perc alatt. Egyelőre lakhatatlan, nincs zuhany, nincs wc, két db asztal van benne meg a szerszámok, szóval ezért nem "húzok" oda, ahogy a kedves kommentelő írta.

Szívesen segítek, de mindennek megvan a határa. Kinyomtathattuk volna mi is, és reggel öcsém odaadhatta volna a lánynak a kinyomtatott papírokat, csak a lány mindenképpen fel akart jönni, egyáltalán nem értem, miért. Este fél 11kor ért ide. Amúgy 54 nm-en lakunk együtt 6-an, szóval el sem lehet kerülni. Nem vagyok amúgy hisztérika, szüleim is fel voltak háborodva, de a csaj pofátlanságán. Rendszeresen fordul elő, hogy este 9-10-ig itt van, az ember nem tudja tenni a dolgát, mert útban van. Tegyük hozzá, végül én adtam öcsémnek pénzt, külön ezért felkeltett, hogy a lánynak adjak pénzt, hogy ki tudja nyomtatni. Néztem ki a fejemből rendesen. A lakás nem átjáróház, szeretnék néha aludni is, de hogy hajnalban már itt ül a csaj, öcsém meg késő estig számítógépezik, és mivel egy szobánk van, nem tudok a zúgástól aludni, meg díszkivilágítás van a szobában, az döbbenet, sajnálom, de besokalltam. Nem sikerült nyomtatni, mert kifogyott a patron, pedig nekem is kellett volna nyomtatnom tegnap délelőtt, de azért nem nyomtattam, hogy a csaj ki tudja nyomtatni a sajátját. A mi nyomtatónk, és akkor miatta én ne nyomtassak? Mindennek van határa. Adtam pénzt is, hogy kinyomtassa, de mostmár betelt a pohár tényleg. Én veszek nekik sört meg cigit, mert le vannak égve, mi vagyok én, hogy pénzeljem őket, aztán még pofátlankodnak is?? És én vagyok a szemét?? Elég érdekes értékrendjük van egyeseknek.

2010. ápr. 26. 14:46
 23/23 anonim ***** válasza:
52%
13:39 És egy kis intelligenciába és etikettbe sem halt még bele senki.
2010. ápr. 26. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!