Szerintetek nem bunkóság arról károgni, hogy úgyis szétmennek?
Úgy, hogy irigyek és rosszindulatúak.
Nekem is van azaz volt egy "barátnőm", aki egyszer felhívta a figyelmem egy srácra (aki mellesleg nagyon nem az ő stílusa volt...). Aztán mikor össze is jöttünk, minden eszközzel megpróbált bekavarni nekünk, és egymás ellen játszani minket. Kiröhögtük.
De azóta, hogy megszületett a kislányunk, már nem is keres :).
Vannak olyanok, sajnos elég sokan, akiknek fáj mások boldogsága.
Tényleg szörnyűek az emberek, ne tudjátok meg, lánybúcsún nyáron a menyasszonynak volt olyan feladata, hogy ismeretlenektől kellett jókívánságokat gyűjtenie...hát akkor rájöttünk, h tényleg rengeteg pesszimista-negatív-irigy emberke van az országban...annyian mondtak olyan hülyeségeket, h na, majd a válás is legyen ilyen nagy esemény, meg biztos jól meggondoltátok, meg hasonló negatív véleményeket hallottunk...szegény menyasszonyunk eléggé kiakadt...szóval ilyen feladatot ne adjatok lánybúcsún!!! Pedig amúgy tök jó lenne...és a végén a beírások is elég aranyosak lettek, egy-kettőt leszámítva, de mégis úgy megmaradtak bennünk ezekenk a gonosz embereknek a megjegyzései....
Nektek sok boldogságot!
És biztosan nem valamilyen problémát említettél vagy kértél tanácsot? Nem emiatt mondták?
...
Nálunk nem volt ilyen. Nekem volt egy nagyon rossz érzésem, az eljegyzésor kezdődött októberben. Egyszerűen féltem az esküvőtől, tudtam, hogy valami nagyon rossz fog történni. (Nem attól féltem, hogy elhagy v. ilyesmi.) Mindenki azt mondta, hogy hülye vagyok. Aztán 1 héttel az esküvő előtt a kereszanyám kórházba került mell- és agydaganattal. :(
A saját megérzéseidre hallgass, ne másokra.
Óóó,ezt én is megkaptam.Főleg úgy,hogy 9 hónap után mentem férjhez.Úton-útfélen azt hajtogatták,egy év múlva válás lesz ebből.Azóta 10 éve élünk boldog házasságban,és a kötődés egyre erősödik.
Nagyon irigy emberek vannak.
Nézd, még ha igazuk is lenne, hogy korai az eljegyzés, akkor sincs semmi közük hozzá szerintem. Ha szétmennétek, a te bajod lenne, nem az övék.
Mi is 2 hónapon belül költöztünk össze, de nem vagyunk óvodások, mindketten 30-on felül, el tudtuk dönteni. Igaz, az esküvő csak 2 év múlva volt, de ha akkor megkérte volna a kezem, akkor is igent mondtam volna, és semmi nem változott volna.
9,16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!