Bunkóság úgy kölcsönt adnom a szüleimnek, hogy később visszakérem?
Nyugi van! Nem a szüleid nem adják vissza, hanem van egy túlbuzgó tesód és nagy a szája.Nem az ő pénzéről van szó. .. .
-de ha még az övéről volna is, az övével azt csinál amit akar, te pedig a tiéddel.
Én azt mondom, nagyon szép dolog volt, hogy egyáltalán kölcsönöztél nekik- már ez is remek dolog volt hidd el.
Illik hogy visszafizessék, mert nem krőzus ada nekik kölcsön, hanem olyan ember aki maga is szükségben van.
Egyáltalán nem bunkóság,ha kölcsönt adsz azt előbb utóbb vissza kapod(jóesetben).Mi is kaptunk kölcsönt anyuéktól,meg kaptunk már csak úgy ajándékba.
Az ajándékot megköszöntük,a kölsönt visszaadtuk.
ha olyan okos a tesod beszéljétek meg hogy bedob ő is 100ezret meg te is,és akkor odaadjátok ajándékba.
Olyan valaki halt meg, akit a szüleidnek kellett eltemettetni?Akkor az neked is közeli rokonod.Nálunk is előfordult már váratlan haláleset, ami sajnos, csődbe tud dönteni egy családot.Ilyenkor nincs más, össze kell fogni.
szülő vagyok, felnőtt gyerekkel. Én visszaadnám a pénzt, ha részletekben is, ahogy éppen tudom.Szerintem a te szüleid is így gondolják.A tesód mennyit adott? Mert ha semmit, akkor nincs joga beleszólni.
Szülő vagyok, tehát ilyen szemmel mondok véleményt.
Számomra egyértelmű lenne, hogy visszaadom. Az ő pénze, ő gyűjtötte, kezd új életet belőle.
Ha másképp nem, de majd a leendő esküvőjére biztosan hozzájárulnék még plusz ezzel az összeggel.
Én nem tartalak emiatt sem önzőnek, sem hálátlannak.
Pontosan így vélekedek erről én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!