Szüleimnek nagyon nem tetszik ez. Hogy fogadtassam el velük?
Van egy nagyon jó barátom, aki átjön hozzám kb 3 naponta, le szoktunk feküdni... Szüleim valahogy rájöttek, és olyan rosszul eső beszólásokat mondanak... Nem lek*rváznak, csak pl olyanokat mondanak, hogy szexeljünk halkabban (különben már nyögni se merek itthon, sose voltunk hangosak).
Ekkora nagy baj, hogy van egy állandó szexpartnerem? Pasi most nem kell, viszont attól még szexre szükségem van.. Mint mindenkinek. Ráadásul az még a jéghegy csúcsa, hogy 2 hét szexmentesség után olyan pattanásaim jönnek ki, hogy több hónapig szenvedek velük..
17/L
Miért lenne kamu??
Különben igazából le is lehet k*rvázni, nem érdekel ismeretlen emberek véleménye.
"Különben igazából le is lehet k*rvázni, nem érdekel ismeretlen emberek véleménye."
Gondolom akkor a tanácsunk se nagyon érdekel:) Innentől kezdve oldd meg magad:D Te ismered a szüleidet és nem tudom mi is pontosan a problémád.Csak rátok szóltak...és szerintem ne is várd,hogy ezért megdicsérjenek vagy bíztassanak.Csaptak balhét emiatt?Szerintem nem (mert nem említetted),hanem elfogadták és kész.
Tanács érdekel, mert nem tudom kezelni ezt a helyzetet.
Hányszor mondjam el, hogy NEM KAMU?? Most ebbe a kérdésbe mi lehetne annyira baromira megbotránkoztató és vicces, hogy legyen értelme kamunak kiírni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!