Szüleimnek nagyon nem tetszik ez. Hogy fogadtassam el velük?
Van egy nagyon jó barátom, aki átjön hozzám kb 3 naponta, le szoktunk feküdni... Szüleim valahogy rájöttek, és olyan rosszul eső beszólásokat mondanak... Nem lek*rváznak, csak pl olyanokat mondanak, hogy szexeljünk halkabban (különben már nyögni se merek itthon, sose voltunk hangosak).
Ekkora nagy baj, hogy van egy állandó szexpartnerem? Pasi most nem kell, viszont attól még szexre szükségem van.. Mint mindenkinek. Ráadásul az még a jéghegy csúcsa, hogy 2 hét szexmentesség után olyan pattanásaim jönnek ki, hogy több hónapig szenvedek velük..
17/L
Hát 17 évesen ne várd, hogy jó pofát fognak vágni ehhez a dologhoz.
Ám, ahogy valaki írta, ezerszer jobb, mintha mindenféle jöttmenttel történne a dolog.
"Én is 17 évesen kezdtem a nemi életet 21 vagyok"
"mi se jártunk előtte most meg lassan 5 éve együtt vagyunk"
Te 17 évesen kezdtél el élni nemi életet evvel a fiúval,
és nem jártatok előtte de már 5 éve együtt vagytok és 21 éves vagy?
Most hogy is van ez?:D
Nézd, az embernek van egy ilyen ideális képe a saját gyerekéről, hogy az majd csak komoly kapcsolatban fog dugni, nem haverokkal, meg ilyenek. Most valahol azt érzik, hogy kudarcot vallottak a nevelésedben.
És tényleg nagyon gáz lehet hallani, ahogy valakinek egy családtagja nyög...
mondjuk így még egyszer elolvasva a kérdést kicsit fura.
"átjön hozzám kb 3 naponta, le szoktunk feküdni... Szüleim valahogy rájöttek..."
ha otthon vannak, amikor lefekszel vele, akkor nem csoda, hogy VALAHOGY rájöttek... nyilván ha az ember lányánál ott alszik egy srác, akkor nem az első gondolatom, hogy biztos sakkoznak vagy szellemet idéznek.
"3 naponta, le szoktunk feküdni."
"2 hét szexmentesség után olyan pattanásaim jönnek ki, hogy több hónapig szenvedek velük."
Hazudsz banya!
Hát én 21 vagyok, és értem én, hogy szükség van a szexre, de hogy egy normális kapcsolatig ne lehessen kibírni az vicc.
Oké, hogy ha Neked ez nem fontos, de szerintem felesleges a mindenkinek szüksége van rá szöveggel takarózni. 17 évesen pedig szerintem is a kapcsolatok lényegét kellene tanulni és ráérsz kicsit később kiélni Magad, amikor a szüleid már nem szólhatnak bele.
Az meg, hogy szólnak hogy csendesebbek legyetek, még beszólásnak sem megy el. Én is simán megmondanám a lányomnak, gondolom Ő sem örülne, ha hallaná, hogy mit csinálunk az apjával.
Ez oda-vissza működik.
Jah, pattanásra meg használj valami szert, az is elmulasztja, ha jót választasz, nekem is az jött be, nem a szex :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!