Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleimnek nagyon nem tetszik...

Szüleimnek nagyon nem tetszik ez. Hogy fogadtassam el velük?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom, aki átjön hozzám kb 3 naponta, le szoktunk feküdni... Szüleim valahogy rájöttek, és olyan rosszul eső beszólásokat mondanak... Nem lek*rváznak, csak pl olyanokat mondanak, hogy szexeljünk halkabban (különben már nyögni se merek itthon, sose voltunk hangosak).

Ekkora nagy baj, hogy van egy állandó szexpartnerem? Pasi most nem kell, viszont attól még szexre szükségem van.. Mint mindenkinek. Ráadásul az még a jéghegy csúcsa, hogy 2 hét szexmentesség után olyan pattanásaim jönnek ki, hogy több hónapig szenvedek velük..

17/L

2011. okt. 14. 19:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Elhiszem, hogy ne kamu, a fiatalokról ma tényleg ilyeneket hallani, látni. Amit elmondhatok, hogy becsüld meg azt, ahol élsz, mert ha az én lányom lennél, előbb lennél pattanásos 17 évesen, mint kielégült nemi életet élő, szabad nő. Sajnálom, szívás-nem szívás, de az én gyerekem 17 évesen ne járasson szeretőt az én lakásomba. Majd ráér 25 évesen eljátszani magának a független, felnőtt nőt. Addig is örülj, hogy mehet és maradjatok csendben. L27
2011. okt. 14. 19:49
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
21 században még mindig elég sok a prűd ember, mert az ok hogy 15 max 16 éves korig ne szexeljen valaki legalábbis mással de egy 17 majdnem 18 évesnek megtiltani, sok hülye csodálkozik hogy miért nincs jó kapcsolatuk a lányukkal, mellesleg egy 18 évesnek már nem szabhatja meg senki mit csináljon a szex terén ha meg tiltás van akkor meg szívhatják a szülők is, csak az olyanok csinálnak már pedig amíg itt laksz itt nem lesz ilyen dolgot akik a saját gyerekükbe nem bíznak vagyis inkább magukban hisz ők nevelték...
2011. okt. 14. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Hát 17 évesen ne várd, hogy jó pofát fognak vágni ehhez a dologhoz.

Ám, ahogy valaki írta, ezerszer jobb, mintha mindenféle jöttmenttel történne a dolog.

2011. okt. 14. 19:56
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
Én is 17 évesen kezdtem a nemi életet 21 vagyok ha akkor megtiltották volna sztem már nem is beszélnék anyámékkal, de persze ilyen nem történt meg mert ahogy előttem is írták bíztak bennem nem volt mitől félniük, azóta ő lett a párom is és mi se jártunk előtte most meg lassan 5 éve együtt vagyunk. Mellesleg tök8 mit csinálnak a szülők egy lány már legalább 14 éves korától tudja mi az az orgazmus ha nem is más által... és nem véletlen hogy az emberben ilyen korban lobban fel a vágy és az sem hogy mennyi stressz felgyülemlik amit valljuk be pont egy jó orgazmussal teljesen fel lehet oldani. Aki ellenzi az nem halad a korral vissza kéne küldeni őket a középkorba a hiba csak ott van hogy nem védekeznek az illetők, én azt mondom egyáltalán nem vagy ribanc mivel nem mással csinálod mindennap, csak figyeljetek oda és halkabban :)
2011. okt. 14. 20:04
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

"Én is 17 évesen kezdtem a nemi életet 21 vagyok"

"mi se jártunk előtte most meg lassan 5 éve együtt vagyunk"

Te 17 évesen kezdtél el élni nemi életet evvel a fiúval,

és nem jártatok előtte de már 5 éve együtt vagytok és 21 éves vagy?

Most hogy is van ez?:D

2011. okt. 14. 20:41
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Nekem 23 évesen sem engedik meg szüleim hogy a pasimon kívül más pasit fel vigyek.Ha szex akkor ne itthon.Sajnálom de el kell fogadni.Pedig nekem is vannak szükségleteim és meg is oldom.
2011. okt. 14. 21:21
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

Nézd, az embernek van egy ilyen ideális képe a saját gyerekéről, hogy az majd csak komoly kapcsolatban fog dugni, nem haverokkal, meg ilyenek. Most valahol azt érzik, hogy kudarcot vallottak a nevelésedben.

És tényleg nagyon gáz lehet hallani, ahogy valakinek egy családtagja nyög...

2011. okt. 14. 22:06
 18/20 anonim ***** válasza:
86%

mondjuk így még egyszer elolvasva a kérdést kicsit fura.

"átjön hozzám kb 3 naponta, le szoktunk feküdni... Szüleim valahogy rájöttek..."

ha otthon vannak, amikor lefekszel vele, akkor nem csoda, hogy VALAHOGY rájöttek... nyilván ha az ember lányánál ott alszik egy srác, akkor nem az első gondolatom, hogy biztos sakkoznak vagy szellemet idéznek.

2011. okt. 14. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:
83%

"3 naponta, le szoktunk feküdni."

"2 hét szexmentesség után olyan pattanásaim jönnek ki, hogy több hónapig szenvedek velük."

Hazudsz banya!

2011. okt. 14. 23:55
 20/20 anonim ***** válasza:
86%

Hát én 21 vagyok, és értem én, hogy szükség van a szexre, de hogy egy normális kapcsolatig ne lehessen kibírni az vicc.

Oké, hogy ha Neked ez nem fontos, de szerintem felesleges a mindenkinek szüksége van rá szöveggel takarózni. 17 évesen pedig szerintem is a kapcsolatok lényegét kellene tanulni és ráérsz kicsit később kiélni Magad, amikor a szüleid már nem szólhatnak bele.

Az meg, hogy szólnak hogy csendesebbek legyetek, még beszólásnak sem megy el. Én is simán megmondanám a lányomnak, gondolom Ő sem örülne, ha hallaná, hogy mit csinálunk az apjával.

Ez oda-vissza működik.

Jah, pattanásra meg használj valami szert, az is elmulasztja, ha jót választasz, nekem is az jött be, nem a szex :P

2011. okt. 15. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!