Ez csak szerintem bunkóság a részéről?
Pontosabban nem bunkóság ez, hanem olyan furcsa. Én ilyet nem csinálnék.Szóval a lényeg, hogy a páromnak nemsokára lesz a szülinapja. Én már kb. egy hónapja kérdeztem tőle, hogy mégis miféle ajándékot szeretne. Mondta hogy parfümöt, vagy valami pólót stb. Én el is terveztem mit veszek neki, megtaláltam a kedvenc parfümjét, nem is olyan drága. Erre ma felhívott, hogy xy dolog le van értékelve 20.000 Ft-ról 8000 Ft-ra, és menjünk el ma és vegyem meg neki. Az egyik probléma, hogy én maximum 5000 Ft-ot tudok az ajándékára szánni, a másik pedig , hogy azt sem most. Pont "kikalkuláltam", hogy a nagy napra meg tudjam venni, erre ő ma akarja, és mást, ráadásul drágábban.
És nem mellesleg azonnal, mert nehogy "elkapkodják".
Mit csináljak?:S
Nem bunkóság. Te kérdezted, hogy mit szeretne, először tippet adott, majd konkrétumot.
Megmondod neki, hogy már megvetted az ajándékát (nem baj ha nem így van), ha ez az izé meg annyira kell neki, akkor megveszi magának is.
Hát elég fura a barátnőd. Nekem eszembe se jutna, h. így konkrétan megmondjam, ez és ez kell, ennyibe kerül, de most le van árazva, vegyük meg együtt.:S
Jó tippet adok, minek örülnék, de nem konkrét pl. márkát is. Nem egy drága dolognak tudok örülni, hanem, hogy gondolnak rám.
Sztem mondd meg neki, h. már megvan az ajándéka, majd szülinapján megkapja, ha ezen megsértődik... hát én tuti elgondolkodnék fontos-e a személyem a csajnak vagy csak a pénztárcám.
Köszi a válaszokat!
Ja és én vagyok a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!