Ez csak szerintem bunkóság a részéről?
Pontosabban nem bunkóság ez, hanem olyan furcsa. Én ilyet nem csinálnék.Szóval a lényeg, hogy a páromnak nemsokára lesz a szülinapja. Én már kb. egy hónapja kérdeztem tőle, hogy mégis miféle ajándékot szeretne. Mondta hogy parfümöt, vagy valami pólót stb. Én el is terveztem mit veszek neki, megtaláltam a kedvenc parfümjét, nem is olyan drága. Erre ma felhívott, hogy xy dolog le van értékelve 20.000 Ft-ról 8000 Ft-ra, és menjünk el ma és vegyem meg neki. Az egyik probléma, hogy én maximum 5000 Ft-ot tudok az ajándékára szánni, a másik pedig , hogy azt sem most. Pont "kikalkuláltam", hogy a nagy napra meg tudjam venni, erre ő ma akarja, és mást, ráadásul drágábban.
És nem mellesleg azonnal, mert nehogy "elkapkodják".
Mit csináljak?:S
De mi ebben a bunkóság? Van szád, mondd meg, hogy ennyi pénzt sajnos nem tudsz rááldozni.
Szerintem amúgy korrekt volt a srác, én is kérdeztem pasimat mit kér, felsorakoztatott egy listát különféle tízezres nagyságrendű ajándékokról, mondom én vmi olcsóbbra gondoltam, erre sértődés nélkül mondott mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!