Csak szerintem is bunkóság?
Szóval van egy baráti pár (férjem gyerekkori barátja és a felesége), akiket már a kapcsolatunk eleje óta nem kedvelek. Tudni kell,hogy ők valóban a felső 10 ezerbe tartoznak és ez érződik is rajtuk. Főleg a lányon! Anno nagyon nem kedveltem, mert úgy viselkedett velem és a férjemmel, mintha a seggéből húzott volna ki bennünket. Aztán egyszer megbeszéltük ezeket. Nem mondom,hogy hú de nagy barátok lettünk, de már elvagyunk. A srác viszont a kapcsolatunk elején elég sok rossz dolgot mondott rólam a férjemnek. És nem egyszer a kapcsolatunk alatt is volt olyan, amit visszahallottam. Igaz ez még régebben volt. Az ő stílusa is elég lekezelő!
Most a lányt műtötték, gondoltam írok a srácnak a Facebook-on,hogy kitartást, gondolunk rá sokat és írjon, hogy hogy alakult a műtét.
Ma látom,hogy szinte egész délelőtt fent volt a Facebook-on, lájkolgatott minden képet, stb. de annyit nem tudott visszaírni,hogy köszi!
Csak én érzem úgy,hogy szarik arra,hogy írtam? Megérteném,ha most a feleségével lenne elfoglalva, de ha egész délelőtt tud nézelődni a neten, akkor gondolom pár sor beleférne!
Természetesen azért írtam,hogy bátorítsam. Viszont, én az ilyen üzenetekre szoktam reagálni is.
Nem esne rosszul,ha nem látnám,hogy reggel óta teleírta a Facebook-ot.
De lehet,hogy csak engem neveltek így a szüleim!
A férjem barátja egyébként. Gyerekkoruk óta azok, ezzel nincs is gond. Soha nem szóltam ebbe bele. Csupán mondtam a férjemnek,hogy mivel rólam így beszélt a srác, és úgy is viselkedtek elég sokszor mindketten én annyira nem akarok velük összejárni!
Megértem a kérdezőt,ha látta és azért nem írt vissza akkor az,amit mondtál:D
Viszont velem volt olyan is,hogy nem küldte el az üzenetet.Ez utólag derült ki.
Köszi!
Én nem is nagyon tartom velük a kapcsolatot! Utoljára Karácsonykor találkoztunk velük.
Nem hinném,hogy nem kapta meg. Bár lehet, de szerintem nem. Szerintem csak szimplán lusta volt visszaírni. Na mindegy is!
Egyébként a lányt tényleg sajnálom a műtét miatt és szorítottam neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!