Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem bunkóság ha a barátom az "ünnepi kaját" nálunk akarja megsütni?
Nálunk szinte mindennap itt eszik a barátom. Szeretem, nem sajnálom tőle.
Ha meg külön nekem főzne, odalennék a gyönyörtől.
1, Hónapforduló- ez meg minek?! De tényleg nem lenne szebb inkább évfordulót ülni? :)
2, Miért nem akarsz átmenni hozzájuk?
3, Miért gáz ha főzne neked, ennek inkább romantikusnak kéne lennie( talán együtt is főzhetnétek:) ).
4, Ilyen esetben hozni a kell(ene) az alap anyagot, de jobb lenne megbeszélni hogy gondolta :)
Én nem tartanám bunkóságnak, hogy ha a párom nálunk akarna főzni, sőt, ha egy férfi van olyan rendes, hogy kizárólag a barátnője kedvéért beáll a konyhába sütni-főzni, ráadásul a kedvencemet csinálná, mert tudja, hogy mit szeretek, én kifejezetten örülnék neki. Szerintem kedves gesztus tőle, hogy még úgy is azon igyekszik, hogy minél inkább a kedvedben járjon, hogy te nem mész át többet hozzájuk. Igazából ezzel a döntéseddel nem is hagytál neki nagyon más lehetőséget, mint hogy nálatok főzzön.
Szóval szerintem abszolút és teljes mértékben túlreagálod a dolgot.
Ja, amúgy még eszembe jutott erről a ki kit etet dologról, hogy én például minden hétvégén a barátoméknál vagyok, és értelemszerűen ott is eszem, de az anyja még sosem panaszkodott miattam. Hétközben pedig a barátom van itt nálam, itt is eszik, és soha nem sajnálom tőle, pedig 3X annyit eszik, mint amennyit én szoktam készíteni, ha csak magamnak főzök. De miért sajnáljam tőle? Elvégre a párom, nem? Ami az enyém, az az övé is.
23/L
1. Szerintem kedvességből akar neked főzni.
2. Szerintem úgy gondolta, hogy ő viszi az alapanyagot.
azért nem szeretnék átmenni hozzájuk mert tegnap elött éppen hiányos öltözetben takaró alatt tvztünk amikor kopogott az anyja, mondta neki hogy ne jöjjön be, erre az anyja csak benyitott...én ezek után az anyjával nem szeretnék találkozni mert a végén még nem szépen mondanám el neki, hogyha csukva van az ajto és kopog és aztmondják hogy ne jöjjön be, akkor annak oka van...és ahelyett hogy legalább ő is cikinek érezte volna a dolgot még valamit be is szolt hogy "hát ez szép..."
azért vagyok főleg kiakadva ezen a dolgon, mert ő nagyon jól tudja hogy nálunk milyen problémák vannak itthon ami miatt a lehetőlegkevesebbet akarom itt lenni, ehez képest mindig az van amit ő akar: itt vagyunk nálunk.
Igen, a barátod nagy szemét, hogy sütni akar rád, még akkor is ha nem mész hozzájuk.
Őszintén: most mi a fenét vársz a barátodtól? Baromi nagy sóher ám, hogy nálatok kajál, de talán az nem jutott eszedbe, hogy azért van így mert te nem mész oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!