Szerintetek bunkóság?
Gondolom azért kaptad, mert nagyon szeret! SZERETNI VALAKIT NEM BUNKÓSÁG!
Szóval édesanyád nem bunkó! Próbálj meg felnőni hozzá!
Most azt tartod bunkóságnak, hogy anyud kedvenc tortáját nem szereted?
Figyelj, attól, mert más az ízlésed nem vagy bunkó. Ha én is olyan tortát kapnék szülinapomra amit utálok, akkor nem enném meg. Most én arról nem tehetnék...
Nem lehetséges, hogy nem tudta, hogy nem szereted? Amúgy meg hogy lehet egy tortát nem szeretni? :)
Hidd el, kapsz még nagyobb pofont az élettől.
Te neked ez tényleg nem esett le ennyi idő után sem? MEg is érdemled a sorsod, gondokodj kicsit ember! Van, akinek nincsenek szülei, nincsenek szülinapi bulijai, sem tortája. Igen, olyat vett, de ha nem teszed össze kezed-lábad azért, amilyen körülmények között élsz, akkor Te vagy az önző! Kívánom, hogy előbb gyere rá erre, mint, hogy megtapasztald, milyen, amikor már nincsenek melletted! Sokan szarnának a Sacher tortára még egy találkozásért! Érdemes megnézni a világot más szemszögből is ítélkezés előtt, mert nem TE vagy a világ közepe!
Amúgy boldog születésnapot!
Jézusom!
Hány éves is vagy? A tippem szerint 13-nál nem több.
Figyelj, én úgy nőttem fel, hogy anyámék sose figyeltek rám, egyetlen szülinapomra, karácsonyokra soha semmit nem kaptam.
Próbáltam volna meg ilyenekért kiakadni, biztos lekevertek volna egyet.
Azt hiszed most milyen sz@r neked, biztos kib@sznak így veled... nagyon nagyon gyerek vagy még, ez ebből (is) jól látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!