Mit szólnál hozzá, ha a párod (Nő) minden hétvégén vagy 2 hetente eljárna bulizni a barátnőjével?
Lehet, hogy nem fog tetszeni amit írok, de nem biztos, hogy összeillő pár vagytok. Te a korodból kifolyólag még buliznál, szórakoznál, ő pedig az ő korából kifolyólag már lenyugodott, nem igazán vágyik a pörgésre. És ebből, hogy te eljársz nélküle lehetnek összezördülések. Amik később akár szakításhoz is vezethetnek.
De talán a pasidat kéne megkérdezni, hogy ő mit szól ehhez. Fő a bizalom, az biztos, de én mindig úgy voltam, ha együtt voltam valakivel, akkor azért bulizni, szórakozni együtt jártunk, nyilván ez mellett a haverokkal is csináltak programot, én is az én barátnőimmel, de szórakozni együtt jártunk.
Szóval ez tényleg a pasid hozzáállásán múlik, hogy ő elfogadja-e így.
"de különben meg ha el akarom menni nem érdekel, hogy mint mond, mert 19 éves vagyok"
Egyéb kérdés?
Én párom hétköznaponként kb. este 7-ig dolgozik, ilyenkor szoktam néha olyat csinálni, hogy egy-két emberrel összefutok, iszogatunk, ő meg csatlakozik hozzánk és utolsó busszal haza, vagy előbb. Tehát nélküle is vagyok, meg vele is.
De egyébként az sem okozna problémát, ha nélküle mennék, vagyis neki nem lenne vele baja, viszont én sajnálnám egyedül hagyni. Persze néha előfordul, hogy egész estéket töltök nélküle egy "buliban" (igazából nekem az a buli, ha pár emberrel beülök valahova), de olyankor próbálom rávenni, hogy addig találkozzon a haverjaival.
19 évesen teljesen természetes, hogy bulizni akarsz, heti 1 barátnős este simán belefér.
A barátod sem olyan idős, hogy otthon üljön állandóan.
Az sem megoldás, hogy te is otthon ülj miatta.
Nem illetek össze, ebben a korban felesleges erőltetni, ha ennyire nem megy.
Én bizony jóval idősebb vagyok nálad, de én sem tudnék olyan pasival élni, akit nem lehet otthonról kirobbantani.
44/N
Igazából nem tudom, mégis minek vagytok akkor együtt? Totál lekezelően beszélsz róla, tojsz rá, hogy ő másmilyen alkat, de azért problémázol rajta, hogy "jajj, begubózik, húzza a száját, ha bulizni megyek".
Ez hol kapcsolat?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!