Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha a párod...

Mit szólnál hozzá, ha a párod (Nő) minden hétvégén vagy 2 hetente eljárna bulizni a barátnőjével?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,félig-meddig együtt élek a pasimmal,de hetente vagy 2 hetente eljárok nélküle bulizi.Őt azért nem viszem mert akkor nem tudám magam elengedni,és úgy is csak ülnék.Apám azt mondja,hogy ő már rég kivágott volna.A pasim 27 éves és szinte soha nem akar menni sehova.Akkor én se menjek:
2012. okt. 25. 15:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
Most még elvagytok,de nem jósolok nektek sok jövőt,nem illetek össze.
2012. okt. 25. 15:59
 2/25 anonim ***** válasza:
96%

Lehet, hogy nem fog tetszeni amit írok, de nem biztos, hogy összeillő pár vagytok. Te a korodból kifolyólag még buliznál, szórakoznál, ő pedig az ő korából kifolyólag már lenyugodott, nem igazán vágyik a pörgésre. És ebből, hogy te eljársz nélküle lehetnek összezördülések. Amik később akár szakításhoz is vezethetnek.

De talán a pasidat kéne megkérdezni, hogy ő mit szól ehhez. Fő a bizalom, az biztos, de én mindig úgy voltam, ha együtt voltam valakivel, akkor azért bulizni, szórakozni együtt jártunk, nyilván ez mellett a haverokkal is csináltak programot, én is az én barátnőimmel, de szórakozni együtt jártunk.

Szóval ez tényleg a pasid hozzáállásán múlik, hogy ő elfogadja-e így.

2012. okt. 25. 16:00
 3/25 A kérdező kommentje:
Van úgy hogy mormog érte, de különben meg ha el akarom menni nem érdekel, hogy mint mond, mert 19 éves vagyok.
2012. okt. 25. 16:01
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
nem baj szerintem, de ha egyikőtök akar menni, a másik nem, abból előbb utóbb baj lesz. Én 20 éves voltam, mikor összejöttem a férjemmel, ő akkor volt 28, de nálunk fordítva volt, és nagyon sokat veszekedtünk emiatt. Mostmár én is eljárok a barátnőimmel, 25 vagyok, de kb. 2 hete voltunk utoljára, legközelebb nov. 16, mikor megyünk egy hajnalig tartó bulira. Nekem így elég, a férjem is jár, 2-3 hetente egyszer a haverjaival. Nekünk így jó. Ha a párod morog, előbb utóbb szerintem borulni fog a bili.
2012. okt. 25. 16:05
 5/25 anonim ***** válasza:
29%
Heti egy-két külön töltött este még nem kellene, hogy problémát okozzon, szerintem... Ráadásul 19 éves vagy, mikor bulizz, ha nem most?!
2012. okt. 25. 16:05
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

"de különben meg ha el akarom menni nem érdekel, hogy mint mond, mert 19 éves vagyok"

Egyéb kérdés?

2012. okt. 25. 16:12
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Én párom hétköznaponként kb. este 7-ig dolgozik, ilyenkor szoktam néha olyat csinálni, hogy egy-két emberrel összefutok, iszogatunk, ő meg csatlakozik hozzánk és utolsó busszal haza, vagy előbb. Tehát nélküle is vagyok, meg vele is.

De egyébként az sem okozna problémát, ha nélküle mennék, vagyis neki nem lenne vele baja, viszont én sajnálnám egyedül hagyni. Persze néha előfordul, hogy egész estéket töltök nélküle egy "buliban" (igazából nekem az a buli, ha pár emberrel beülök valahova), de olyankor próbálom rávenni, hogy addig találkozzon a haverjaival.

2012. okt. 25. 16:18
 8/25 anonim ***** válasza:
89%

19 évesen teljesen természetes, hogy bulizni akarsz, heti 1 barátnős este simán belefér.

A barátod sem olyan idős, hogy otthon üljön állandóan.

Az sem megoldás, hogy te is otthon ülj miatta.

Nem illetek össze, ebben a korban felesleges erőltetni, ha ennyire nem megy.

Én bizony jóval idősebb vagyok nálad, de én sem tudnék olyan pasival élni, akit nem lehet otthonról kirobbantani.

44/N

2012. okt. 25. 16:19
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem tudom, hogy jött össze, hogy egy 27 éves felnőtt emberrel járj...
2012. okt. 25. 16:20
 10/25 anonim ***** válasza:
87%

Igazából nem tudom, mégis minek vagytok akkor együtt? Totál lekezelően beszélsz róla, tojsz rá, hogy ő másmilyen alkat, de azért problémázol rajta, hogy "jajj, begubózik, húzza a száját, ha bulizni megyek".

Ez hol kapcsolat?

19L

2012. okt. 25. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!