Van valaki köztetek, aki az első barátjával/barátnőjével házasodott?
Hány éve vagytok együtt/vagytok házasok? (Vagy már elváltatok?) Milyen a kapcsolat köztetek? Így utólag: Jó döntésnek bizonyult,vagy megbántad?
Én a férjem 10 éve ismerem, 4 éve vagyunk házasok. Nekem Ő volt az első. Nem bántam meg a döntésem, viszont arra kíváncsi vagyok, mit hoz majd a jövő, ezt fogom-e vajon mondani 5-10-15 év után is? :o)
12 éve vagyunk együtt, ebből 7 éve házasok.
Én 16, ő 17 volt mikor megismerkedtünk, elsők voltunk egymásnak minden értelemben.
Hát vannak hullámvölgyek.
Nincs összehasonlitási alapunk. Főleg ha összekapunk elgondolkozok azon, mi lett volna ha....
óvodáskorunk óta ismerjük negymást,de csak 13évesen kezdtünk járni 7éve volt már és már van egya két éves lányunk is.Nálunk is voltak hullám völgyek és a szerelem is rég elmúlt de azt hiszem összetartozunk,még ha néha nem is ez látszik néha,és csak élünk egymás mellett.Nem házasodtunk még össze talán nem is fogunk,ez még a jövő titak.
21/N
Én már nem vagyok együtt a nagy szerelmemmel, de van egy cuki gyerekünk.
viszont nem hiszem, hogy itt bárki esetéből messzemenő következtetéseket kellene levonnod a Te házasságodra.
Ha működött - akkor ne vedd készpénznek, hogy a Tied is magától működni fog - tenni kell érte.
Ha pedig másé nem működött - akkor miből gondolhatod, hogy a Tiéd nem fog?
érted... a saját kapcsolatodért Te vagy felelős, Neked kell dolgozni érte, és Neked kell látni, hogy milyen.
Utólag pedig mindenki tud okos lenni...:)
Szia!
A szüleim, meg a nagyszüleim.
Anya 15 volt, apa 17, amikor összejöttek és 25 éve házasok :) Én a nagyobbik lányuk vagyok, 23 múltam, a húgom 20 :) Egy percig sem bánták meg.
A nagyszüleim 16-18 felállásban ismerkedtek meg, ők 48 éve házasok, a másik nagyszüleim pedig 15-19 évesek voltak, mikor megismerkedtek és nekik most van az 50. házassági évfordulójuk. :)
A dédszüleimről nem nagyon tudok nyilatkozni, dédipapa meghalt,amikor 4 éves voltam, dédimamám sosem ment újra férjhez, tudtommal ők is elsők voltak egymásnak. Dédimamám jelenleg 90 éves :)
A másik dédszülő családból csak a dédimamámat ismertem, ő 2004-ben halt meg, a férje már régen meghalt, ő sem ment újra férjhez, és vele kapcsolatban is úgy tudom, hogy első szerelem volt.
Szóval a mi családunkban ez így ment :)
Válás abszolút nincs. Hála a jó istennek nálunk mindenki képes volt ezzel kapcsolatban olyan döntést hozni, amit soha nem bánt meg, nagyon nagyon büszke vagyok rájuk érte.
Két lány unokatestvérem, akik testvérek. Mindketten 14 éves koruk óta voltak a leendő férjükkel, mindenki mindenkinek az első volt. Majd az egyik lány 20, a másik 24 évesen összeházasodott a szerelmével. A kisebbik még egy évig sem volt házas, elváltak. Szerencsére gyerek nem született. a nagyobbik 12 év házasság után éppen most válik, 2 kisfiú van.
Én 17 évesen jöttem össze a férjemmel, bár nekem ő a 3. volt, én neki fogalmam sincs hanyadik. 11 éve vagyunk együtt, ebből 7 éve házasok. Teljes határozottsággal állíthatom, hogy szeretjük egymást, mindketten kimutatjuk a másiknak. Van egy 3 éves kislányunk.
A válás vagy nem válás szerintem nem életkortól függ, hanem személyiségtől. Ezért van olyan példa aki megmarad első pasija mellett, és van aki elválik, mert nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!